Τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Κυριακής 20 Σεπτεμβρίου στη λεωφόρο Διονύσου, με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 19χρονου και τον τραυματισμό ακόμη ενός ατόμου στην περιοχή του Διονύσου.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Ελληνική Αστυνομία, το δυστύχημα σημειώθηκε περίπου στις 06:30, στο ύψος της οδού Κάδμου. Το όχημα στο οποίο επέβαιναν δύο 19χρονοι εξετράπη της πορείας του, για λόγους που παραμένουν άγνωστοι μέχρι αυτή τη στιγμή, και προσέκρουσε σε σταθερό εμπόδιο.
Συνέπειες και επέμβαση των αρχών
Από τη σφοδρή σύγκρουση, ο ένας από τους δύο νεαρούς έχασε τη ζωή του επί τόπου, ενώ ο δεύτερος τραυματίστηκε και διακομίστηκε σε νοσοκομείο. Οι αρμόδιες αρχές έσπευσαν άμεσα στο σημείο για να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες και να διερευνήσουν τα αίτια του ατυχήματος.
Η Τροχαία διεξάγει προανάκριση για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με την κατάσταση του τραυματία και τα ακριβή αίτια της εκτροπής του οχήματος.
Έκκληση για οδική ασφάλεια
Το νέο αυτό δυστύχημα έρχεται να προστεθεί στη μακρά λίστα τροχαίων ατυχημάτων που καταγράφονται στη χώρα, ιδίως με θύματα νέους ανθρώπους. Οι αρχές υπενθυμίζουν τη σημασία της τήρησης των κανόνων οδικής κυκλοφορίας και καλούν τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή, ιδιαίτερα κατά τις πρώτες πρωινές ώρες όπου η κόπωση ή η μειωμένη ορατότητα αυξάνουν τον κίνδυνο ατυχημάτων.
Τα στοιχεία του δυστυχήματος έχουν ήδη προκαλέσει το ενδιαφέρον της τοπικής κοινωνίας, ενώ η αστυνομική έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.