«Κι ήταν που λέτε μια φορά…» – Ιάκωβος Καμπανέλης 1922-2011


Νέα σημαντική εκδήλωση του Ιωνικού Συνδέσμου στη Νέα Ιωνία

Ο Ιωνικός Σύνδεσμος πραγματοποιεί μία ακόμη σημαντική εκδήλωση στην αίθουσά του “Στράτος Μελεμενής” το Σάββατο 8 Ιουνίου στις 20:30 μ.μ. Αφιερωμένη στον Ιάκωβο Καμπανέλη.

Αναλυτικά η πρόσκληση αναφέρει: “Τρεις μεγάλες συναντήσεις. Αφορμή μια σειρά θεατρικών έργων (Παραμύθι Χωρίς Όνομα, Το μεγάλο μας Τσίρκο, Ο Εχθρός Λαός, Η Γειτονιά των Αγγέλων), μια κινηματογραφική ταινία (Γυμνοί στο δρόμο), ένα βιβλίο (Μαουτχάουζεν).

Ο Καμπανέλλης δίπλα σε Χατζιδάκι – Θεοδωράκη – Ξαρχάκο. Ένα οπτικοακουστικό αφιέρωμα με τραγούδια που αγαπήθηκαν, αλλά και με άλλα ισάξια – ίσως αδικημένα.

Προβολές συνεντεύξεων που φωτίζουν τον θεατρικό συγγραφέα, τον στιχουργό, τον άνθρωπο Ιάκωβο Καμπανέλλη. Ο Λάκης Παππάς, η Μαρία Φαραντούρη και ο Κώστας Καζάκος ως κορυφαίοι ερμηνευτικοί φορείς έργων του σπουδαίου δημιουργού μιλούν για την ιστορία που κρύβεται πίσω από την κάθε συνεργασία, ενώ ο Κώστας Γεωργουσόπουλος μιλά για τη συμβολή του Ιάκωβου Καμπανέλλη στο νεοελληνικό θέατρο.

 

Σάββατο 8/6/2012, ώρα 8:30 μ.μ.

Στην αίθουσα «Στράτος Μελεμενής» του Ιωνικού Συνδέσμου

Ενορχήστρωση – Πιάνο : Μιχάλης Γκαρτζόπουλος

Κιθάρα – Μπουζούκι : Κώστας Σταυρόπουλος

Μπουζούκι : Ευγένιος Χαλίλ

Κοντραμπάσο : Τάσος Σταυρόπουλος

Φυσαρμόνικα : Δημήτρης Κουφαλάκος

Τραγουδούν : Αμέρισσα Φτούλη, Χάρης Πέττας

Επιμέλεια παραγωγής : Γεωργία Βουδούρη

Ευχαριστούμε θερμά την Κατερίνα Καμπανέλλη για την πολύτιμη βοήθεια.”

- Advertisement -spot_img

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τελευταία άρθρα