Απαραίτητο έργο για το νοικοκύρεμα της πόλης

Ακολουθήστε στην Google το Syneidisi.com και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τους Δήμους της Αττικής, την Ελλάδα και τον κόσμοΠροσθέστε το Syneidisi.com στη Google (ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ο δήμος Αγίου Δημητρίου προχωρά στην κατασκευή υπόγειου γκαράζ που θα στεγάσει όλο τον μηχανοκίνητο εξοπλισμό του

Ένα έργο, σχεδιασμένο εδώ και πολλά χρόνια και ιδιαίτερα σημαντικό για το νοικοκύρεμα της πόλης του Αγίου Δημητρίου, αφού θα στεγάσει όλο τον μηχανοκίνητο εξοπλισμό του Δήμου, βρίσκεται πλέον σε εξέλιξη και αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του 2017.

Πρόκειται για το υπόγειο γκαράζ στο χώρο του Δημοτικού Σταδίου, για το οποίο συνοπτικά, στην παρούσα φάση εκτέλεσης του έργου, προβλέπονται η κατασκευή υπόγειου χώρου στάθμευσης οχημάτων, η διαμόρφωση προσβάσεων, η κατασκευή του φέροντα οργανισμού ισογείου χώρου αποδυτηρίων, αντιστηρίξεων στην οδό Χανίων, κερκίδων, εξωτερικής τοιχοποιίας, μονώσεων κ.λπ.

Για την κάλυψη των οικονομικών απαιτήσεων του έργου, ο Δήμος υπέγραψε προνομιακή δανειακή σύμβαση με το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων (ΤΠ & Δ), συνολικού ποσού 2.583.503,82 €, το οποίο χρηματοδοτείται σε ποσοστό 50% από πόρους της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (ΕΤΕΠ) και σε ποσοστό 50% από πόρους του (ΤΠ & Δ) με μέσο επιτόκιο 4,03%, το οποίο θα εξοφληθεί με ετήσιες τοκοχρεολυτικές δόσεις σε 25 χρόνια.

 

 

Ακολουθήστε στην Google το Syneidisi.com και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τους Δήμους της Αττικής, την Ελλάδα και τον κόσμοΠροσθέστε το Syneidisi.com στη Google (ανοίγει σε νέα καρτέλα)
- Advertisement -spot_img

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τελευταία άρθρα