Ρεκόρ προσέλευσης στα «Μενάνδρεια 2026» με θεατρική βραδιά στο Άλσος Κηφισιάς


Με αθρόα συμμετοχή του κοινού συνεχίζεται ο πολιτιστικός θεσμός «Μενάνδρεια 2026» στον Δήμο Κηφισιάς, καθώς την Κυριακή 13 Οκτωβρίου σημειώθηκε ρεκόρ προσέλευσης στο Άλσος Κηφισιάς. Η θεατρική παράσταση «Όχι άλλο κάρβουνο» των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου προσέλκυσε χιλιάδες θεατές, οι οποίοι κατέκλυσαν τον χώρο, παρά το πλούσιο πρόγραμμα και τις εναλλακτικές πολιτιστικές επιλογές της περιόδου.

Θερμή ανταπόκριση από το κοινό

Το φετινό ρεκόρ στην προσέλευση υπογραμμίζει την απήχηση που έχουν τα «Μενάνδρεια» στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο δήμαρχος Κηφισιάς Βασίλης Ξυπολυτάς, ο οποίος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ευχαρίστησε τους πολίτες για τη στήριξή τους, καθώς και ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Χρήστος Καλός με στελέχη του Τμήματος Πολιτισμού. Η καθολική συμμετοχή του κόσμου θεωρείται χαρακτηριστικό δείγμα της πολιτιστικής δυναμικής του Δήμου και της εμπιστοσύνης που απολαμβάνει ο θεσμός.

Εξαιρετικές ερμηνείες στη σκηνή

Η παράσταση «Όχι άλλο κάρβουνο» παρουσιάστηκε με έναν διακεκριμένο θίασο, ο οποίος περιλάμβανε τους Αντώνη Λουδάρο, Γιώργο Χρανιώτη, Ματθίλδη Μαγγίρα, Σύλβια Δελικούρα, Κώστα Καζάκα, Μάνο Ιωάννου και Παντελή Καναράκη. Οι ηθοποιοί απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα του κοινού, ενώ το έργο άφησε θετικές εντυπώσεις τόσο στους θεατές όσο και σε εκπροσώπους του πολιτιστικού χώρου που έδωσαν το «παρών».

Σημείο συνάντησης για την πολιτιστική κοινότητα

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, εκτός από μέλη της δημοτικής αρχής, και προσωπικότητες του ελληνικού θεάτρου, του κινηματογράφου και των τεχνών, γεγονός που αναδεικνύει τη σημασία των «Μενανδρείων» ως σημείου συνάντησης για την ευρύτερη πολιτιστική κοινότητα. Ο Δήμος Κηφισιάς προβάλλει σταθερά το έργο καταξιωμένων δημιουργών, προσφέροντας στους πολίτες πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου πολιτιστικές δράσεις.

- Advertisement -spot_img

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τελευταία άρθρα