Νέα περιοδεία του ΣΥΡΙΖΑ Μεταμόρφωσης


Με την Βουλευτή Β’ Αθηνών Ελένη Αυλωνίτου

Η οργάνωση μελών ΣΥΡΙΖΑ Μεταμόρφωσης και η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Β’ Αθηνών Ελένη Αυλωνίτου συζήτησαν με τους πολίτες της Μεταμόρφωσης στα μαγαζιά της περιοχής το Σάββατο και ανέδειξαν την ανάγκη να επιλέξει ο ίδιος ο λαός μια νέα κυβερνητική πλειοψηφία που δεν θα υπηρετεί τα μνημόνια και δεν θα εφαρμόζει τις αδιέξοδες και καταστροφικές πολιτικές της λιτότητας.

Στην περιοδεία συμμετείχε και ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Ανατροπή και Αλληλεγγύη στη Μεταμόρφωση”, κ. Δημήτρης Περιβολαράκης.

Στην ενημερωτική ανακοίνωση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ σημειώνεται: “Απέναντι σε όλες αυτές τις συκοφαντίες που μας εξαπολύουν και στην κινδυνολογία ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα μας καταστρέψει, εμείς ξέρουμε πολύ καλά ότι ο λαός μας και η δημοκρατία δεν τρομοκρατούνται και θα δώσουμε αυτή την μάχη των εκλογών μαζί με την τοπική κοινωνία.”

- Advertisement -spot_img

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τελευταία άρθρα