Εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 8 Νοεμβρίου στο Δήμο Πεντέλης

Ακολουθήστε στην Google το Syneidisi.com και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τους Δήμους της Αττικής, την Ελλάδα και τον κόσμοΠροσθέστε το Syneidisi.com στη Google (ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ο Δήμος Πεντέλης διοργανώνει δράση Eθελοντικής Aιμοδοσίας για την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος.

Η 26η εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο Διασχολικό Αθλητικό Κέντρο (Αλ. Παναγούλη 9 Μελίσσια) την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020 κατά τις ώρες 9.30-13.00.

Την αιμοληψία αναλαμβάνει κινητό συνεργείο του Νοσοκομείου Φλέμινγκ, το οποίο αποτελείται από επιστημονικό προσωπικό, τηρώντας αυστηρά τους υγειονομικούς κανονισμούς για την προστασία των αιμοδοτών, καθώς και τα μέτρα προστασίας του ΕΟΔΥ και του Υπουργείου Υγείας για τον Covid-19.

Παρακαλούνται οι εθελοντές αιμοδότες να επικοινωνούν τηλεφωνικά στο 2312050017 για το κλείσιμο ραντεβού με σκοπό να αποφευχθεί ο συνωστισμός. Κατά την προσέλευσή τους στο χώρο να έχουν μαζί τους την Αστυνομική Ταυτότητα και τον αριθμό ΑΜΚΑ.

Ακολουθήστε στην Google το Syneidisi.com και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τους Δήμους της Αττικής, την Ελλάδα και τον κόσμοΠροσθέστε το Syneidisi.com στη Google (ανοίγει σε νέα καρτέλα)
- Advertisement -spot_img

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τελευταία άρθρα