Νέα Καλλιτεχνική Διευθύντρια στο Δημοτικό Ωδείο Πεύκης – Ο δήμαρχος όρισε την Εύη Χλωρού

Ακολουθήστε στην Google το Syneidisi.com και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τους Δήμους της Αττικής, την Ελλάδα και τον κόσμοΠροσθέστε το Syneidisi.com στη Google (ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Νέα Καλλιτεχνική Διευθύντρια στο Δημοτικό Ωδείο Πεύκης – Ο δήμαρχος όρισε την Εύη Χλωρού

Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 31 Ιουλίου 2025, η Εύη Χλωρού ορίστηκε ως η νέα Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου Πεύκης.
ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης κ. Μάριος Ψυχάλης δήλωσε:
«Το Δημοτικό Ωδείο Πεύκης έχει αλλάξει από την ανάληψη των καθηκόντων της σημερινής δημοτικής αρχής, ήδη με την Μαρία Κουρτογιάννη ως Διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου για την εκπαιδευτική χρονιά 2024 – 2025, καθώς δημιούργησε νέες δομές & τμήματα,  πραγματοποιήθηκε πλήθος εκδηλώσεων του Δημοτικού Ωδείου Πεύκης με πρωταγωνιστές τους μαθητές, δημιουργήθηκε η πρώτη μπάντα του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης από καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου, και απονεμήθηκαν αρκετά πτυχία. Η επιλογή της Εύης Χλωρού ως Καλλιτεχνικής Διευθύντριας του Δημοτικού Ωδείου Πεύκης αποτελεί μια επένδυση στο μέλλον του πολιτισμού της πόλης μας. Με την εμπειρία και το όραμά της, είμαι βέβαιος ότι θα αναδείξει τις δυνατότητες του Ωδείου και θα εμπνεύσει τους μαθητές μας.»
Από την πλευρά της, η Εύη Χλωρού εξέφρασε τις θερμές της ευχαριστίες προς τον Δήμαρχο Λυκόβρυσης- Πεύκης, κ. Μάριο Ψυχάλη, για την εμπιστοσύνη του και τόνισε ότι αναλαμβάνει με ενθουσιασμό και αφοσίωση το έργο της, δεσμευόμενη να προάγει την καλλιτεχνική ανάπτυξη των μαθητών και τη δυναμική  διαμόρφωση μιας ζωντανής και ανθρωποκεντρικής μουσικής κοινότητας στην πόλη.

Ακολουθήστε στην Google το Syneidisi.com και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τους Δήμους της Αττικής, την Ελλάδα και τον κόσμοΠροσθέστε το Syneidisi.com στη Google (ανοίγει σε νέα καρτέλα)
- Advertisement -spot_img

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τελευταία άρθρα