Φωτιά σε χώρο ανακύκλωσης στον Ασπρόπυργο έσβησε μετά την επέμβαση της πυροσβεστικής

Ακολουθήστε στην Google το Syneidisi.com και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τους Δήμους της Αττικής, την Ελλάδα και τον κόσμοΠροσθέστε το Syneidisi.com στη Google (ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Τρίτης 13 Οκτωβρίου σε χώρο ανακύκλωσης μετάλλων στον Ασπρόπυργο κατασβέστηκε από την πυροσβεστική, χωρίς να επεκταθεί σε γειτονικές εγκαταστάσεις. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε περίπου στις 12:00, προκαλώντας άμεση κινητοποίηση των δυνάμεων πυρόσβεσης.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν είκοσι πέντε πυροσβέστες με εννέα οχήματα, ενώ στη στήριξη των ενεργειών συνέβαλαν και υδροφόρες του Δήμου Ασπροπύργου. Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο και δεν επεκτάθηκε σε παρακείμενες εγκαταστάσεις.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις προχώρησαν σε συντονισμένη επέμβαση για την κατάσβεση της εστίας, με έμφαση στην αποφυγή μετάδοσης της πυρκαγιάς σε άλλους χώρους του σημείου ανακύκλωσης. Δεν έχουν δημοσιοποιηθεί περαιτέρω λεπτομέρειες για τα αίτια ή τυχόν ζημιές πέραν του χώρου όπου εκδηλώθηκε η πυρκαγιά.

Η άμεση ανταπόκριση της πυροσβεστικής και η συνδρομή των δημοτικών υδροφόρων απέτρεψαν την περαιτέρω εξάπλωση της φωτιάς, όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο ενημέρωσης. Οι αρμόδιες υπηρεσίες εκλήθησαν στο σημείο για τον επιχειρησιακό συντονισμό και την απομάκρυνση τυχόν επικινδύνων υλικών.

Ακολουθήστε στην Google το Syneidisi.com και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τους Δήμους της Αττικής, την Ελλάδα και τον κόσμοΠροσθέστε το Syneidisi.com στη Google (ανοίγει σε νέα καρτέλα)
- Advertisement -spot_img

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τελευταία άρθρα