Το Φωτογραφικό Εργαστήριο του Δήμου Χαλανδρίου φιλοξενεί τον Βασίλη Κωνσταντίνου

Ακολουθήστε στην Google το Syneidisi.com και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τους Δήμους της Αττικής, την Ελλάδα και τον κόσμοΠροσθέστε το Syneidisi.com στη Google (ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το Φωτογραφικό Εργαστήριο του Δήμου Χαλανδρίου φιλοξενεί τον Βασίλη Κωνσταντίνου

Το φωτογραφικό έργο του Βασίλη Κωνσταντίνου παρουσιάζει το Φωτογραφικό Εργαστήριο του Δήμου «Ο λόγος στην Εικόνα», την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024, στις 20.00, στο Αετοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο (Φιλικής Εταιρίας 11 & Τομπάζη).
Συντονίζει ο Μπάμπης Κουγεμήτρος, υπεύθυνος του Φωτογραφικού Εργαστηρίου του Δήμο.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Λίγα λόγια για το φωτογράφο
Ο Βασίλης Κωνσταντίνου γεννήθηκε το 1979 στην Αθήνα, όπου ζει και εργάζεται. Σπούδασε Φυσική Αγωγή και Αθλητισμό στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και Φωτογραφία και Οπτικοακουστικές Τέχνες στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής. Η ενασχόλησή του με τη φωτογραφία ξεκίνησε το 2007, παρακολουθώντας σειρά σεμιναρίων του Πλάτωνα Ριβέλλη. Το 2021 ολοκλήρωσε την πρώτη του ταινία μικρού μήκους με τίτλο “Μήδεια”.
Από το 2007 μέχρι σήμερα, έχει συμμετάσχει σε σειρά εκθέσεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, μεταξύ των οποίων οι ατομικές εκθέσεις της σειράς “Pregnant Pauses” στα διεθνή Φεστιβάλ Photoszene της Κολωνίας και Photometria στα Ιωάννινα, καθώς και στο Fringe Bath Art Festival στο Bath της Αγγλίας με τη σειρά “Eros and Thanatos”. Το 2018 συμμετείχε στην ομαδική έκθεση “Selfimages” στο Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης με τη σειρά “Family Frames”. Μέρος της πρόσφατης σειράς του “Zen Whispers in the Wasteland” θα παρουσιαστεί τον Σεπτέμβριο στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης CICA στη Νότια Κορέα.

Ακολουθήστε στην Google το Syneidisi.com και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τους Δήμους της Αττικής, την Ελλάδα και τον κόσμοΠροσθέστε το Syneidisi.com στη Google (ανοίγει σε νέα καρτέλα)
- Advertisement -spot_img

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τελευταία άρθρα