Σύλληψη 30χρονου στη Νέα Φιλαδέλφεια για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε τρεις 14χρονες

Ακολουθήστε στην Google το Syneidisi.com και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τους Δήμους της Αττικής, την Ελλάδα και τον κόσμοΠροσθέστε το Syneidisi.com στη Google (ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Στη σύλληψη ενός 30χρονου προχώρησαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης τα ξημερώματα της Κυριακής 25 Οκτωβρίου 2026, μετά από καταγγελία ότι επιδόθηκε σε ασελγή πράξη μπροστά σε τρεις ανήλικες ηλικίας 14 ετών στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 00:30, στη συμβολή των οδών Νικολάου Τρυπιά και Σαρδέων. Ο άνδρας κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος των τριών ανήλικων κοριτσιών και οδηγήθηκε στη συνέχεια στο αρμόδιο αστυνομικό τμήμα.

Η προσαγωγή και η σύλληψη έγιναν από δυνάμεις της Άμεσης Δράσης που ανταποκρίθηκαν στο περιστατικό, όπως αναφέρεται στην αρχική καταγραφή. Δεν έχουν ανακοινωθεί δημόσια επιπλέον λεπτομέρειες σχετικά με τις συνθήκες του περιστατικού ή την πορεία της δικογραφίας προς το παρόν.

Η υπόθεση αφορά σε πράξη που, σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, έγινε ενώ οι τραυματίες ήταν ανήλικα πρόσωπα. Λόγω της φύσης της καταγγελίας, το περιστατικό εμπίπτει στο πεδίο του ποινικού κώδικα που προστατεύει την προσωπική και σεξουαλική αξιοπρέπεια των ανηλίκων.

Από την πλευρά των αρχών δεν έχουν εκδοθεί περαιτέρω επίσημες ανακοινώσεις μέχρι τη δημοσίευση του παρόντος, ενώ η υπόθεση αναμένεται να ακολουθήσει τις προβλεπόμενες διαδικασίες της δικαιοσύνης και της αστυνομικής δράσης.

Ακολουθήστε στην Google το Syneidisi.com και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τους Δήμους της Αττικής, την Ελλάδα και τον κόσμοΠροσθέστε το Syneidisi.com στη Google (ανοίγει σε νέα καρτέλα)
- Advertisement -spot_img

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τελευταία άρθρα