syneidisi ONline
22.7 C
Athens
Παρασκευή, 16 Μαΐου, 2025
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Συνείδηση: Ιχνηλάτηση ασθενών

    Συνείδηση: Ιχνηλάτηση ασθενών

    Διαβάστε σήμερα στην καθημερινή εφημερίδα Συνείδηση:

    Από τον Ευαγγελισμό ξεκίνησε το νέο σύστημα του Υπουργείου Υγείας με το «βραχιολάκι»
    Συνείδηση: Ιχνηλάτηση ασθενών

    Από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» ξεκίνησε το σύστημα ιχνηλάτησης των ασθενών στις Εφημερίες δίνοντας στους γιατρούς τη δυνατότητα να παρακολουθούν τις εξετάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί κάθε ασθενής και όλες τις «στάσεις» που χρειάζεται να κάνει κατά την παρουσία του στο ΤΕΠ.
    Σύμφωνα με τα σχέδια του υπουργείου Υγείας η πιλοτική λειτουργία θα επεκταθεί σε 14 νοσοκομεία έως τα μέσα Ιουλίου και σε 80 νοσοκομεία έως τον Ιανουάριο του 2026. Στον Ευαγγελισμό έχουν γίνει όλες οι προετοιμασίες εδώ και εβδομάδες. Κυρίως μηχανογραφικής και διοικητικής φύσεως.
    Έχουν εγκατασταθεί ειδικά μηχανήματα για την έκδοση των μοναδικών barcode που θα παίρνει κάθε ασθενής κατά την είσοδο του στα ΤΕΠ.
    Όσοι απευθύνονται στην εφημερία του νοσοκομείου θα λαμβάνουν ένα φορητό GPS που θα καταγράφει διαρκώς την πορεία που ακολουθούν μέσα στο νοσοκομείο, τις στάσεις που θα κάνουν στα επιμέρους τμήματα, αλλά και τις καθυστερήσεις που σήμερα είναι πολύωρες. Το «βραχιολάκι» δεν θα δίνεται στους ασθενείς που διακομίζονται με το ΕΚΑΒ.
    Από τη στιγμή που ένας πολίτης εισέρχεται στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) κατευθύνεται στο γραφείο κίνησης. Εκεί θα λαμβάνει το «βραχιολάκι» το οποίο είναι ένα πλαστικό βραχιόλι που φέρει επάνω ένα barcode.

    Επίσης:
    – Χωρίς αλλαγές οι εγγραφές στους βρεφονηπιακούς του Δήμου Μεταμόρφωσης – Το δημοτικό συμβούλιο ενέκρινε τα τροφεία για τη νέα σχολική χρονιά – Ειδική αναφορά για τα voucher της ΕΕΤΑΑ

    – Όλα έτοιμα για την Γυμναστράδα – Το Σαββατοκύριακο πραγματοποιείται το 32ο Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους στο δημοτικό Κλειστό «Χαρά Καρυάμη» του Ηρακλείου Αττικής

    – Νέα πρωτοβουλία για την ασφάλεια και την ομαλή λειτουργία της πόλης – Έγγραφο του Δήμου Ν. Ιωνίας προς τους οργανισμούς κοινής ωφελείας και παρόχους τηλεπικοινωνιών

    – Ετήσιο Μνημόσυνο για τη Γενοκτονία των Ποντίων θα τελεστεί την Κυριακή 18 Μαΐου στη Ν. Φιλαδέλφεια

    – Συνεχίζεται η εγκατάσταση 5.500 φωτιστικών σωμάτων τεχνολογίας LED – Το έργο συνεχίζεται σε όλες τις γειτονιές του Αμαρουσίου

    – 2ο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Χάντμπολ την Κυριακή 18 Μαΐου στο Κλειστό Γυμναστήριο Ψυχικού

    και πολλές ακόμα ειδήσεις στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας και στο www.syneidisi.com

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    - Advertisement -spot_img

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

    Τελευταία άρθρα