Συνάντηση της Μ. Καφετζή με την Δήμαρχο Ν. Ιωνίας

Ακολουθήστε στην Google το Syneidisi.com και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τους Δήμους της Αττικής, την Ελλάδα και τον κόσμοΠροσθέστε το Syneidisi.com στη Google (ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Η κυρία Μαριάνθη Καφετζή, Υπ. Βουλευτής κατά τις τελευταίες εκλογές με την ΝΔ στο Βόρειο Τομέα Β1 Αθηνών, συναντήθηκε με τη Δήμαρχο Νέας Ιωνίας, κυρία Δέσποινα Θωμαΐδου.
Στην ατζέντα της συζήτησης υπήρξαν θέματα της επικαιρότητας, των προβλημάτων και ανησυχιών που προκύπτουν από την πανδημία και των μέτρων αντιμετώπισής της. Μοιράστηκαν τη χαρά τους για το άνοιγμα της αγοράς και της εστίασης, ελπίζοντας στην γρήγορη ανάκαμψή της.
Η υπ. Βουλευτής διαπίστωσε ότι βρίσκεται μπροστά σε μία άοκνη δήμαρχο αποφασισμένη να βάλει τέλος σε παθογένειες ετών και να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των πολιτών της.
Η κυρία Θωμαΐδου ενημέρωσε την κυρία Καφετζή για τα αντιπλημμυρικά έργα που ξεκίνησαν στην Ν. Ιωνία, για τον στόχο της να αναβαθμίσει τις γειτονιές και να αναζωογονήσει την επιχειρηματική δραστηριότητα της Ν. Ιωνίας.

 

Ακολουθήστε στην Google το Syneidisi.com και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τους Δήμους της Αττικής, την Ελλάδα και τον κόσμοΠροσθέστε το Syneidisi.com στη Google (ανοίγει σε νέα καρτέλα)
- Advertisement -spot_img

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τελευταία άρθρα