Συνάντηση σε επίσημο δείπνο Τραμπ–Μητσοτάκη στη Νέα Υόρκη

Ακολουθήστε στην Google το Syneidisi.com και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τους Δήμους της Αττικής, την Ελλάδα και τον κόσμοΠροσθέστε το Syneidisi.com στη Google (ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Στο επίσημο δείπνο που παρέθεσε ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, με τη σύζυγό του Μελάνια, στη Νέα Υόρκη, με αφορμή την Εβδομάδα Υψηλού Επιπέδου της 80ής Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, παρευρέθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Τον συνόδευσε η σύζυγός του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη.

Η συμμετοχή του ζεύγους Μητσοτάκη στο δείπνο εντάσσεται στο πρόγραμμα των πολυμερών επαφών που πραγματοποιεί η ελληνική αντιπροσωπεία στη Νέα Υόρκη, στο περιθώριο των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης.

Υπενθυμίζεται ότι Μητσοτάκης και Τραμπ είχαν συναντηθεί το 2020 στον Λευκό Οίκο, στο πρώτο έτος της πρωθυπουργίας του Έλληνα ηγέτη και κατά τη διάρκεια της προηγούμενης θητείας του Αμερικανού προέδρου. Το ενδεχόμενο μίας νέας επίσημης συνάντησης στην Ουάσιγκτον παραμένει ανοικτό, αν και οι λεπτομέρειες δεν έχουν ακόμη οριστικοποιηθεί.

Ακολουθήστε στην Google το Syneidisi.com και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τους Δήμους της Αττικής, την Ελλάδα και τον κόσμοΠροσθέστε το Syneidisi.com στη Google (ανοίγει σε νέα καρτέλα)
- Advertisement -spot_img

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τελευταία άρθρα