Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας τοποθετείται στην Επιτροπή ΕΣΠΑ της Ένωσης ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης. Στη συγκεκριμένη Επιτροπή είναι ο Πρόεδρος ο Δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος.
Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους, που συμμετέχουν στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ για την τιμητική τους απόφαση να με τοποθετήσουν σε αυτή την πολύ σημαντική Επιτροπή. Πιστεύω ότι οι Δήμοι έχουν πολύ σημαντικό ρόλο να διαδραματίσουν στον αναπτυξιακό σχεδιασμό της χώρας, ιδιαίτερα στην επόμενη προγραμματική περίοδο. Όπως έχω κάνει μέχρι σήμερα, ως Δήμαρχος και ως Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής θα συνεργαστώ με τους συναδέλφους που συμμετέχουμε στην Επιτροπή, ώστε να συμβάλλουμε στην ενίσχυση της Αυτοδιοίκησης και στην αναπτυξιακή προοπτική της χώρας».
Στην Επιτροπή ΕΣΠΑ της ΚΕΔΕ τοποθετήθηκε ο Τ. Μαυρίδης
Ακολουθήστε στην Google το Syneidisi.com και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τους Δήμους της Αττικής, την Ελλάδα και τον κόσμοΠροσθέστε το Syneidisi.com στη Google (ανοίγει σε νέα καρτέλα)
Ακολουθήστε στην Google το Syneidisi.com και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τους Δήμους της Αττικής, την Ελλάδα και τον κόσμοΠροσθέστε το Syneidisi.com στη Google (ανοίγει σε νέα καρτέλα)
