Την έδρα της Εθελοντικής Ομάδας Δασοπροστασίας Παπάγου – Χολαργού (ΔΑΠΑΧΟ), επισκέφτηκε αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ).
Παρόντες στην συνάντηση ήταν ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Παπάγου – Χολαργού Χρήστος Πετράκης καθώς και ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης της Κοινότητας Χολαργού Βασίλης Σιαμάνης.
Ο Επικεφαλής της ΔΑΠΑΧΟ Στέλιος Φούρναρης και ο Αναπληρωτής του Μίνως Παγώνης, αναφέρθηκαν στις εργασίες πρόληψης που έχουν ήδη ολοκληρωθεί και που βρίσκονται σε εξέλιξη για την καλύτερη θωράκιση του Υμηττού.
Από την πλευρά τους, οι εκπρόσωποι του ΣΠΑΥ δεσμεύτηκαν ότι θα παρέχουν όλη την απαραίτητη βοήθεια κατά την αντιπυρική περίοδο και θα ενισχύσουν τον πυροσβεστικό εξοπλισμό της ομάδας.
Κατά το τέλος της συνάντησης, παραδόθηκε από τον ΣΠΑΥ ένα κουτί με υλικό που είχε ζητηθεί από την ΔΑΠΑΧΟ (μάσκες, σωλήνες, φίλτρα κ.ά.), ενώ θα ακολουθήσουν και επιπλέον υλικά και εξοπλισμοί.
Σε πλήρη ετοιμότητα η ΔΑΠΑΧΟ
Ακολουθήστε στην Google το Syneidisi.com και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τους Δήμους της Αττικής, την Ελλάδα και τον κόσμοΠροσθέστε το Syneidisi.com στη Google (ανοίγει σε νέα καρτέλα)
Ακολουθήστε στην Google το Syneidisi.com και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τους Δήμους της Αττικής, την Ελλάδα και τον κόσμοΠροσθέστε το Syneidisi.com στη Google (ανοίγει σε νέα καρτέλα)