Ομιλίες για τις διαπροσωπικές σχέσεις στα ΚΑΠΗ

Ακολουθήστε στην Google το Syneidisi.com και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τους Δήμους της Αττικής, την Ελλάδα και τον κόσμοΠροσθέστε το Syneidisi.com στη Google (ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Κέντρο Ψυχοκοινωνικής Στήριξης Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος

Η ψυχολόγος, κα Δέσποινα Κουκλούμπερη, σε συνεργασία με το Κέντρο Ψυχοκοινωνικής Στήριξης Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος, θα πραγματοποιήσει ομιλίες στα ΚΑΠΗ του Δήμου με θέμα: «Η σημασία της σωστής επικοινωνίας στις διαπροσωπικές μας σχέσεις και πώς να ακούμε τους άλλους».

Το πρόγραμμα των ομιλιών έχει ως εξής:

Ημερομηνίες

ΚΑΠΗ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ        29/6/16    10:30

ΚΑΠΗ Α` ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ    6/7/16  10:30

ΚΑΠΗ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ          11/7/16   10:30

Η κα Κουκλούμπερη σημειώνει σχετικά: «Οι υγιείς διαπροσωπικές σχέσεις βασίζονται και στηρίζονται σε αμφίδρομη εμπιστοσύνη και σεβασμό που χτίζεται μέσα από μια καλή επικοινωνία. Η αποτελεσματική επικοινωνία αφορά το πως μιλάμε αλλά και τον τρόπο που ακούμε τους άλλους και είναι σημαντικό να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε σε αυτούς τους τομείς.»

Ακολουθήστε στην Google το Syneidisi.com και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τους Δήμους της Αττικής, την Ελλάδα και τον κόσμοΠροσθέστε το Syneidisi.com στη Google (ανοίγει σε νέα καρτέλα)
- Advertisement -spot_img

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τελευταία άρθρα