Ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού ανακοίνωσε ότι το Κολυμβητήριο Νέου Ψυχικού και το Δημοτικό Γυμναστήριο Φιλοθέης «Στέλιος Κυριακίδης» θα λειτουργούν κανονικά καθ’ όλη τη διάρκεια του Αυγούστου. Ωστόσο, θα υπάρξουν εξαιρέσεις λόγω προγραμματισμένων τεχνικών εργασιών συντήρησης.
Συγκεκριμένα, οι εγκαταστάσεις θα παραμείνουν κλειστές από τις 10 έως τις 16 Αυγούστου 2026, καθώς και στις 8 και 22 Αυγούστου 2026. Οι ημερομηνίες αυτές έχουν ορισθεί για την εκτέλεση αναγκαίων εργασιών συντήρησης, προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια και η ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρονται στους δημότες.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το δήμο μέσω του τηλεφωνικού κέντρου στο 213 2014 700. Η ανακοίνωση αυτή αποσκοπεί στην έγκαιρη ενημέρωση των πολιτών, προκειμένου να προγραμματίσουν τις επισκέψεις τους στις εγκαταστάσεις.
Η λειτουργία του Κολυμβητηρίου και του Γυμναστηρίου είναι σημαντική για τους δημότες, καθώς παρέχουν ευκαιρίες άθλησης και ψυχαγωγίας, ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.