Ηρακλειώτης ο Πανελλήνιος Πρωταθλητής Ξιφασκίας

Ακολουθήστε στην Google το Syneidisi.com και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τους Δήμους της Αττικής, την Ελλάδα και τον κόσμοΠροσθέστε το Syneidisi.com στη Google (ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ο Γιάννης Φιλιππούσης, μαθητής της Γ’ τάξης του 4ου Γυμνασίου Ηρακλείου Αττικής

Ο Ηρακλειώτης Γιάννης Φιλιππούσης μαθητής της Γ’ τάξης του 4ου Γυμνασίου Ηρακλείου Αττικής κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ξιφασκίας Εφήβων στο ξίφος μονομαχίας  που διεξήχθη στο Ο.Α.Κ.Α. στις 9 και 10/2/2013.

Ο αθλητής του συλλόγου «Οδυσσέας» Χαλανδρίου με προπονητή τον κο Βαγγέλη Βερτόπουλο επικράτησε στον τελικό  του Παντελή Αφορόζη του Συλλόγου ΟΞΙΦ Φλώρινας  με σκορ 15 – 10 και ήρθε πρώτος στην κατηγορία του.

Στην συνέχεια συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών (ηλικίας 17-23 ετών)  που πραγματοποιήθηκε στην Φλώρινα από τον  Όμιλο Ξιφασκίας Φλώρινας  στις 16-17/2/2013. Σε αυτή την διοργάνωση  ο Φιλιππούσης αν και συμμετείχε σε μεγαλύτερη κατηγορία  ήρθε 5ος στο σύνολο των περίπου 120 αθλητών που συμμετείχαν.

Ακολουθήστε στην Google το Syneidisi.com και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τους Δήμους της Αττικής, την Ελλάδα και τον κόσμοΠροσθέστε το Syneidisi.com στη Google (ανοίγει σε νέα καρτέλα)
- Advertisement -spot_img

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τελευταία άρθρα