Ενημερωτική σύσκεψη για θέματα πυρασφαλείας του δήμου Πεντέλης πραγματοποιήθηκε στο Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Πεντέλης.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν η νέα Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά, ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π. και Γενικός Γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Ε. Βλάσση Σιώμος, ο Διοικητής του 12ου Πυροσβεστικού Σταθμού Γιάννης Κώνστας και ο Διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πεντέλης, Νίκος Λιάκος.
Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της Πολιτικής Προστασίας και κυρίως Πυρασφάλειας, δεδομένου ότι βρισκόμαστε στην αντιπυρική περίοδο. Έγινε λεπτομερής ενημέρωση για την κατάσταση μηχανημάτων και πυροσβεστικών οχημάτων που έχουν ήδη τεθεί σε επιφυλακή, ενώ συζητήθηκε εκτεταμένα το ζήτημα της συσσώρευσης τεράστιου όγκου ξερών κλαδιών και χόρτων σε 2 σημεία του Δήμου Πεντέλης καθώς και του θέματος των αποψιλώσεων, που και φέτος είναι περισσότερο αναγκαίες από άλλες χρονιές λόγω των καιρικών συνθηκών του περασμένου χειμώνα αλλά και των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής.
Ενημερωτική σύσκεψη στο Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Πεντέλης
Ακολουθήστε στην Google το Syneidisi.com και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τους Δήμους της Αττικής, την Ελλάδα και τον κόσμοΠροσθέστε το Syneidisi.com στη Google (ανοίγει σε νέα καρτέλα)
Ακολουθήστε στην Google το Syneidisi.com και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τους Δήμους της Αττικής, την Ελλάδα και τον κόσμοΠροσθέστε το Syneidisi.com στη Google (ανοίγει σε νέα καρτέλα)