“Δεν θα αφήσουμε τα σχολεία χωρίς πετρέλαιο”

Ακολουθήστε στην Google το Syneidisi.com και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τους Δήμους της Αττικής, την Ελλάδα και τον κόσμοΠροσθέστε το Syneidisi.com στη Google (ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης ξεκαθαρίζει ότι η κάλυψη των αναγκών των σχολικών μονάδων είναι κεντρική προτεραιότητα της δημοτικής του αρχής

Και τις δικές του δυνάμεις, μαζί με των υπολοίπων ομολόγων του στην περιοχή μας, ενώνει ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης, προκειμένου να ικανοποιηθεί το αίτημα της επιστροφής του ειδικού φόρου κατανάλωσης του πετρελαίου θέρμανσης για τις προμήθειες που αφορούν στα σχολεία.

Πιο συγκεκριμένα, ο  κ. Μιλτιάδης Καρπέτας σε δηλώσεις του στην εφημερίδα μας, μετά από την πρόσφατη πρωτοβουλία των δημάρχων Ηρακλείου και Νέας Ιωνίας, ανέφερε: “Σαφώς και υπερθεματίζουμε σε αυτό αίτημα και ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τους άλλους δήμους προκειμένου να αποδοθεί ο φόρος κατανάλωσης, σε μία τόσο δύσκολη οικονομική συγκυρία.” Από εκεί και πέρα, σε ερώτησή μας σχετικά με το σε ποια κατάσταση βρίσκονται τα σχολεία στην Μεταμόρφωση και αν υπάρχει κίνδυνος να μείνουν χωρίς πετρέλαιο ο δήμαρχος ήταν κάθετος πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να το αφήσει να συμβεί, καθώς τα σχολεία είναι κεντρική προτεραιότητα της δημοτικής του αρχής.

Παράλληλα, μας ενημέρωσε ότι προχωρούν οι ενέργειες ώστε στο προσεχές διάστημα να συνδεθούν με φυσικό αέριο ακόμα 2 – 3 σχολεία (όπως π.χ. Το Λύκειο της πόλης), ώστε να μειωθούν οι δαπάνες περισσότερο για καύσιμα.

Ακολουθήστε στην Google το Syneidisi.com και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τους Δήμους της Αττικής, την Ελλάδα και τον κόσμοΠροσθέστε το Syneidisi.com στη Google (ανοίγει σε νέα καρτέλα)
- Advertisement -spot_img

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τελευταία άρθρα