Γρηγόρης Λέων: “Η πολιτική αλλαγή δεν παράγεται από ατομικές διαδρομές, αλλά από οργανωμένες κοινωνικές δυνάμεις”

Ακολουθήστε στην Google το Syneidisi.com και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τους Δήμους της Αττικής, την Ελλάδα και τον κόσμοΠροσθέστε το Syneidisi.com στη Google (ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Γρηγόρης Λέων: “Η πολιτική αλλαγή δεν παράγεται από ατομικές διαδρομές, αλλά από οργανωμένες κοινωνικές δυνάμεις”

  • Συνάντηση των στελεχών της παράταξης “Λυκόβρυση – Πεύκη Μαζί”

Σε κλίμα ενότητας πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των στελεχών της παράταξης Λυκόβρυση – Πεύκη Μαζί με επικεφαλής τον Γρηγόρη Λέων.
Στην ενημερωτική ανακοίνωση της παράταξης τονίζεται σχετικά: “Η παρουσία όλων επιβεβαίωσε στην πράξη ότι πρόκειται για μια οργανωμένη πολιτική δύναμη με κοινό όραμα, σαφή κατεύθυνση και ενεργό ρόλο στη δημόσια ζωή της πόλης”.
Ο Γρηγόρης Λέων, στην τοποθέτησή του, υπογράμμισε ότι η πολιτική αλλαγή δεν παράγεται από ατομικές διαδρομές, αλλά από οργανωμένες κοινωνικές δυνάμεις, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Η πόλη δεν αλλάζει με διαχειριστικές λογικές και προσωποκεντρικά σχήματα. Αλλάζει με συλλογικότητα, πολιτική συνείδηση, συγκρότηση και σύγκρουση με ό,τι κρατά τον Δήμο στάσιμο. Η παράταξή μας είναι πολιτική δύναμη, όχι επικοινωνιακό σχήμα».
Η παρουσία όλων των στελεχών της παράταξης Λυκόβρυση-Πεύκη Μαζί ανέδειξε μια παράταξη με ιδεολογική συνοχή, πολιτική πειθαρχία και οργανωμένη βάση, ικανή να λειτουργεί συλλογικά και για το όφελος των δημοτών.
Ο διάλογος που αναπτύχθηκε ήταν ουσιαστικός και πολιτικός. Εστίασε όχι μόνο σε πρακτικές λύσεις, αλλά και στο πώς πρέπει να λειτουργεί ο Δήμος, ποιος είναι ο ρόλος της Αυτοδιοίκησης και πώς μπορεί να οικοδομηθεί ένα μοντέλο διοίκησης που υπηρετεί πραγματικά τον πολίτη και όχι κλειστά συστήματα εξουσίας.
Η αγωνία για την πορεία του δήμου ήταν διάχυτη και οι προτάσεις εστίασαν στην ανάγκη να συνεχιστεί η δυναμική πορεία με βάση τη συνέπεια και την πίστη στη νομιμότητα με μοναδική πυξίδα της την προάσπιση των δικαιωμάτων και των συμφερόντων των πολιτών της Λυκόβρυσης Πεύκης.”

Ακολουθήστε στην Google το Syneidisi.com και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τους Δήμους της Αττικής, την Ελλάδα και τον κόσμοΠροσθέστε το Syneidisi.com στη Google (ανοίγει σε νέα καρτέλα)
- Advertisement -spot_img

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τελευταία άρθρα