Ανοίγει ένας κρίσιμος δρόμος στο Ηράκλειο Αττικής

Ακολουθήστε στην Google το Syneidisi.com και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τους Δήμους της Αττικής, την Ελλάδα και τον κόσμοΠροσθέστε το Syneidisi.com στη Google (ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ο δήμος αποκτά τον απαιτούμενο χώρο για ενοποιήσει τον δρόμο

Ανοίγει ο δρόμος για να… ανοίξει ο δρόμος της Ελευθερίου Βενιζέλου και να δοθεί λύση σε ένα από τα χρόνια προβλήματα του Ηρακλείου Αττικής. Ο Δήμος προχωρά στην αποζημίωση των ιδιοκτησιών που βρίσκονται στο ανοδικό κομμάτι της Ελ. Βενιζέλου – ανάμεσα στις οδούς Χαρ. Τρικούπη και Μεγ. Κωνσταντίνου, μετά το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα – προκειμένου να μπορέσει να διανοίξει και να ενοποιήσει την οδό, μετατρέποντάς την σε ένα λειτουργικό και ασφαλή αστικό δρόμο.

Για χρόνια τώρα, η Ελ. Βενιζέλου (συνέχεια της οδού Κουντουριώτου), από δύο ρεύματα που έχει στην διάθεσή της κατά το μεγαλύτερο μήκος της, στο συγκεκριμένο σημείο «μποτιλιάρει» σε ένα ρεύμα – με ό,τι αυτό σημαίνει για την ασφάλεια της κυκλοφορίας – ακριβώς γιατί ο Δήμος δεν μπορούσε να βρει λύση στο πρόβλημα.

«Η νέα δημοτική αρχή, όμως, λύνει ακόμα ένα «γόρδιο δεσμό» της πόλης. Αποκτά τον χώρο που χρειάζεται για να διανοιχτεί ο δρόμο και έτσι, σύντομα, μια από τις πιο κομβικές οδούς του Ηρακλείου θα αποκτήσει τη μορφή που πρέπει», σχολιάζει ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Δημήτρης Δημητρόπουλος.

Ακολουθήστε στην Google το Syneidisi.com και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τους Δήμους της Αττικής, την Ελλάδα και τον κόσμοΠροσθέστε το Syneidisi.com στη Google (ανοίγει σε νέα καρτέλα)
- Advertisement -spot_img

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τελευταία άρθρα