Έκθεση Ζωγραφικής του Ανδρέα Δάρα στο Πολιτιστικό Κέντρο Μαρκοπούλου

Ακολουθήστε στην Google το Syneidisi.com και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τους Δήμους της Αττικής, την Ελλάδα και τον κόσμοΠροσθέστε το Syneidisi.com στη Google (ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ο Δήμος Μαρκοπούλου Μεσογαίας σας προσκαλεί στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του Ανδρέα Δάρα, που θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2026, στις 20:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου. Η έκθεση φέρει τον τίτλο «Αέναον Φως Ελαιώνων» και αναδεικνύει τη μοναδική οπτική του καλλιτέχνη για το μεσογειακό τοπίο.

Θεματολογία και Έμπνευση

Η εικαστική αναζήτηση του Ανδρέα Δάρα εστιάζει στο χρώμα και το φως, στοιχεία που είναι χαρακτηριστικά του ελληνικού τοπίου. Ο καλλιτέχνης χρησιμοποιεί την τέχνη του για να εκφράσει τη σύνθεση του φυσικού περιβάλλοντος και τη σχέση του ανθρώπου με αυτό. Η έκθεση θα περιλαμβάνει έργα που αποτυπώνουν τη μαγεία της ελληνικής φύσης, με έμφαση στους ελαιώνες, που είναι αναπόσπαστο κομμάτι της πολιτιστικής κληρονομιάς της περιοχής.

Η εκδήλωση αναμένεται να προσελκύσει πλήθος επισκεπτών, καθώς θα παρουσιαστούν και άλλες δράσεις που σχετίζονται με την τέχνη και τον πολιτισμό. Ο Δήμος Μαρκοπούλου επιδιώκει με τέτοιες πρωτοβουλίες να ενισχύσει την πολιτιστική ζωή της περιοχής και να προσφέρει στους πολίτες ευκαιρίες για πολιτιστική εκπαίδευση και ψυχαγωγία.

Ακολουθήστε στην Google το Syneidisi.com και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τους Δήμους της Αττικής, την Ελλάδα και τον κόσμοΠροσθέστε το Syneidisi.com στη Google (ανοίγει σε νέα καρτέλα)
- Advertisement -spot_img

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τελευταία άρθρα