syneidisi ONline
28.3 C
Athens
Τρίτη, 6 Μαΐου, 2025
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Συναυλία για την ενίσχυση του «Χαμόγελου του Παιδιού»

    Πραγματοποιήθηκε στο κλειστό του Ο.Α.Κ.Α

    Πλήθος κόσμου, ανάμεσά τους και ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, έδωσε το «παρών» στη χριστουγεννιάτικη φιλανθρωπική συναυλία που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό του Ο.Α.Κ.Α με την υποστήριξη του Δήμου για την ενίσχυση του εθελοντικού μη κυβερνητικού οργανισμού για τα παιδιά «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

    Στην ειδικά διαμορφωμένη σκηνή, δημοφιλείς καλλιτέχνες όπως η Δέσποινα Βανδή, η Έλλη Κοκκίνου, ο Νίνο, ο Κώστας Μαρτάκης, οι Goin’ Through, οι ΝΕΒΜΑ ένωσαν αφιλοκερδώς τις φωνές τους με σκοπό την ενίσχυση του φιλανθρωπικού σωματείου.

    Ο Δήμος Αμαρουσίου υποστήριξε την εκδήλωση παρέχοντας υλικοτεχνική υποδομή αλλά και αγοράζοντας εισιτήρια που διέθεσε στα μέλη του οικοτροφείου «Ηπιόνη», στη στέγη για άτομα με ειδικές ανάγκες «Ηλιοτρόπιο», στο οικοτροφείο θηλέων «Αμαλίειο» και στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων Αναπηρία (Κ.Δ.Α.Π-ΜΕΑ) του Δήμου.

    Παρών στη συναυλία ήταν και ο Πρόεδρος του ΔΣ του σωματείου «Χαμόγελου του Παιδιού» Κώστας Γιαννόπουλος.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    - Advertisement -spot_img

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

    Τελευταία άρθρα