syneidisi ONline
23.5 C
Athens
Κυριακή, 11 Μαΐου, 2025
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    «Όχι στην ιδιωτικοποίηση του νερού και άλλων κοινωνικών αγαθών»

    Ανακοίνωση της Συμμαχίας Πολιτών για τη Μεταμόρφωση

    Η μεταφορά της ΕΥΔΑΠ, της ΔΕΗ και άλλων δημόσιων οργανισμών στο Υπερταμείο Ιδιωτικοποιήσεων, άσχετα πως αυτό βαφτίζεται για λόγους επικοινωνιακούς, είναι μια βαθιά αρνητική εξέλιξη για τη χώρα και το λαό μας.

    Η πατρίδα μας στερείται εργαλείων πολύτιμων τα οποία περνάνε σε ξένα χέρια, με το – όποιο – τίμημα της πώλησής τους να πηγαίνει για την απομείωση του παράνομου και επονείδιστου “χρέους”.

    Το σύνθημα “Παιδεία υγεία ρεύμα και νερό δεν είναι εμπορεύματα ανήκουν στο λαό” συνεχίζει να έχει ουσία και να εμπνέει τους αγώνες για την προστασία των δημόσιων αγαθών και υπηρεσιών.

    Η Συμμαχία Πολιτών για τη Μεταμόρφωση συμμετέχει στις κινητοποιήσεις ενάντια στο πολυνομοσχέδιο με το οποίο παραχωρούνται δημόσια αγαθά και υπηρεσίες.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    - Advertisement -spot_img

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

    Τελευταία άρθρα