Πρόσκληση σε “χορευτικό ταξίδι”

Ακολουθήστε στην Google το Syneidisi.com και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τους Δήμους της Αττικής, την Ελλάδα και τον κόσμοΠροσθέστε το Syneidisi.com στη Google (ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Παλλεσβιακή Ένωση Νέας Ιωνίας και Ηρακλείου Αττικής

To Δ.Σ. της Παλλεσβιακής Ένωσης Νέας Ιωνίας και Ηρακλείου Αττικής εύχεται σε όλους τους Μυτιληνιούς και στους φίλους τους “Καλό Φθινόπωρο” και τους καλεί σ’ ένα “χορευτικό ταξίδι”, όπου με βήματα και πατήματα, μουσική και τραγούδι, θα ευφρανθεί η ψυχή και θα ασκηθεί το σώμα.

Για το σκοπό αυτό συνεχίζει με αμείωτο κέφι τη λειτουργία των τμημάτων εκμάθησης χορού για μικρούς και μεγάλους.

Η συνάντηση θα πραγματοποιείται για τους ενήλικες στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 2ου Ενιαίου Λυκείου Ν. Ιωνίας Αττικής (Ανδρέα Κάλβου 103-πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ Ν. Ιωνίας) κάθε Τετάρτη 18:30-19:30 και για τους έφηβους στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου (Σοφίας & Νεότητος- δίπλα στο Πολύκεντρο Ηρακλείου ) κάθε Σάββατο 17:00-18:00.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχών, επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 6944940718/2102832771 (κα Ιφιγένεια) ή στο 2102823507 (κα Φωτεινή)

Ακολουθήστε στην Google το Syneidisi.com και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τους Δήμους της Αττικής, την Ελλάδα και τον κόσμοΠροσθέστε το Syneidisi.com στη Google (ανοίγει σε νέα καρτέλα)
- Advertisement -spot_img

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τελευταία άρθρα