Μεταφύτευση αιωνόβιων δέντρων στο Αιγάλεω

Ακολουθήστε στην Google το Syneidisi.com και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τους Δήμους της Αττικής, την Ελλάδα και τον κόσμοΠροσθέστε το Syneidisi.com στη Google (ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Η σημαντική πρωτοβουλία μεταφύτευσης και ανάπτυξης αιωνόβιων δέντρων σε όλη την πόλη έχει σκοπό να διασώσει ένα πολύτιμο κεφάλαιο της φύσης. Ο σχεδιασμός για τα ελαιόδεντρα, πολλά από τα οποία είναι ογκώδη και μεγάλη ηλικίας, είναι να μεταφερθούν στο κατάλληλο μέρος που θα τους επιτρέψει να αναπτυχθούν.
Με τη μεταφύτευση των ελαιόδεντρων σε διάφορα σημεία της πόλης, συμπεριλαμβανομένου του Άλσους Αιγάλεω, οι δημότες θα μπορούν να περπατούν και να κυκλοφορούν πιο αρμονικά στην πόλη.
Η δράση της διεύθυνσης πρασίνου του δήμου, με αρμόδιο αντιδήμαρχο τον Παναγιώτη Μανδραφλή, περιλαμβάνει τη μεταφύτευση των μεγάλων δέντρων στη νησίδα της Ιεράς Οδού και την περιοχή του Κηφισού. Ο Δήμαρχος Γιάννης Γκίκας αναφέρθηκε στις υπεραιωνόβιες ελιές ως σήμα κατατεθέν της χώρας μας, της ιστορίας και του πολιτισμού μας και τόνισε πως οι περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες αναδεικνύουν την πόλη και αναβαθμίζουν τον αστικό ιστό του Αιγάλεω.

Ακολουθήστε στην Google το Syneidisi.com και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τους Δήμους της Αττικής, την Ελλάδα και τον κόσμοΠροσθέστε το Syneidisi.com στη Google (ανοίγει σε νέα καρτέλα)
- Advertisement -spot_img

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τελευταία άρθρα