Μέτρα ελάφρυνσης για τους επαγγελματίες

Ακολουθήστε στην Google το Syneidisi.com και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τους Δήμους της Αττικής, την Ελλάδα και τον κόσμοΠροσθέστε το Syneidisi.com στη Google (ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Η Δημοτική Αρχή προκειμένου να στηρίξει τους επαγγελματίες του Βύρωνα στη τρέχουσα συγκυρία της 2ης καραντίνας λόγω κορονοϊού, προτείνει στο δημοτικό συμβούλιο της 17ης Δεκεμβρίου, τη μείωση κατά 50% των τελών κατάληψης κοινόχρηστου χώρου για το 2021, ανεξάρτητα από το πόσο καιρό θα παραμείνουν κλειστά το επόμενο έτος.
Ήδη από την 1η καραντίνα ο Δήμος Βύρωνα είχε σταθεί στο πλευρό των επιχειρήσεων της πόλης, αποφασίζοντας την απαλλαγή των καταστημάτων από δημοτικά τέλη και τέλη χρήσης κοινόχρηστων χώρων, για το διάστημα που παρέμειναν κλειστά, εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων της κυβέρνησης.
Επίσης, μετά το τέλος της καραντίνας του Μαρτίου – Απριλίου, ο Δήμος έδωσε τη δυνατότητα επέκτασης των επιχειρήσεων στους κοινόχρηστους χώρους, χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση, για να μπορούν να τηρηθούν οι προβλεπόμενες αποστάσεις ασφαλείας στην εστίαση και να υπάρχει η δυνατότητα αύξησης των εσόδων των καταστημάτων. Τα παραπάνω συνεχίζουν να βρίσκονται σε ισχύ.

Ακολουθήστε στην Google το Syneidisi.com και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τους Δήμους της Αττικής, την Ελλάδα και τον κόσμοΠροσθέστε το Syneidisi.com στη Google (ανοίγει σε νέα καρτέλα)
- Advertisement -spot_img

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τελευταία άρθρα