Ολοκληρώθηκε το 3ο εθελοντικό πότισμα για μια πράσινη Πεντέλη

Ακολουθήστε στην Google το Syneidisi.com και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τους Δήμους της Αττικής, την Ελλάδα και τον κόσμοΠροσθέστε το Syneidisi.com στη Google (ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Με την συμμετοχή εκατοντάδων εθελοντών και εργαζομένων, παρουσία του Προέδρου του ΣΠΑΠ και Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γ. Πατούλη πραγματοποιήθηκε το 3ο Εθελοντικό Πότισμα του Πεντελικού Όρους. Η σημερινή δράση ολοκληρώνει τον κύκλο των φετινών θερινών δράσεων, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια των δύο προηγούμενων μηνών.

Στην τρίτη κατά σειρά εθελοντική δράση συμμετείχαν υδροφόρες από την Περιφέρεια Αττικής, τον Δήμο Αμαρουσίου και τον Δήμο Πεντέλης. Από νωρίς το πρωί παρευρέθησαν στο σημείο συνάντησης ο αντιδήμαρχος Πεντέλης και μέλος του ΔΣ του ΣΠΑΠ κος Βορρέας, οι αντιδήμαρχοι Αμαρουσίου κ. Κόκκαλης και Αλεπούς και ο δημοτικός σύμβουλος Αμαρουσίου κος Κατσιγιάννης.

Με την ευκαιρία της σημερινής δράσης ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ δήλωσε: «Τον χειμώνα δεντροφυτεύουμε, το καλοκαίρι πυροπροστατεύουμε και ποτίζουμε τα δεντρύλια για να γίνουν δέντρα. Η προσπάθεια μας συνεχίζεται μέχρι να πρασινίσει η Πεντέλη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εθελοντές, τους εργαζόμενους του ΣΠΑΠ και των Δήμων καθώς και της Περιφέρειας για την συνδρομή τους».

Ακολουθήστε στην Google το Syneidisi.com και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τους Δήμους της Αττικής, την Ελλάδα και τον κόσμοΠροσθέστε το Syneidisi.com στη Google (ανοίγει σε νέα καρτέλα)
- Advertisement -spot_img

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τελευταία άρθρα