Δείτε σε ποιούς δρόμους γίνονται ασφαλτοστρώσεις στην Αγία Παρασκευή

Ακολουθήστε στην Google το Syneidisi.com και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τους Δήμους της Αττικής, την Ελλάδα και τον κόσμοΠροσθέστε το Syneidisi.com στη Google (ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ξεκίνησε την Τρίτη 06/8/2019 απο την οδό Αισώπου στα Πευκάκια το νέο έργο καθολικών ασφαλτοστρώσεων συνολικού μήκους 12 περίπου χλμ, έργο το οποίο θα εκτελεσθεί σε  περισσότερες από 30 οδούς της πόλης.

Το έργο θα συνεχισθεί στο τέλος Αυγούστου, θα ολοκληρωθεί τον Σεπτέμβριο  και περιλαμβάνει τις οδούς  Ειρήνης, 28ης Οκτωβρίου, Γραβιάς ( μεγάλο τμήμα), Πελοποννήσου(μεγάλο τμήμα), Βορά, Ανατολής, Κύπρου, Βαλτετσίου, Σίφνου, Σκρα, Αχέρωντος, Πάρνηθας, υπόλοιπο Αιτωλίας, Κυκλάδων (μεγάλο τμήμα), Σολωμού, Λυκείου, Ρόδων (από Θράκης έως Μεσογείων), Διγενή, Θράκης (από Διγενή έως Λυκείου), Ρούμελης, Παλ. Πατρ.  Γερμανού, Αγελάου, Αγ. Τριάδος( μικρό τμήμα)  και  Αισώπου.

Να θυμίσουμε ότι έχει προηγηθεί αντίστοιχο έργο καθολικών ασφαλτοστρώσεων το 2016, σε οδούς συνολικού μήκους άλλων 12 χιλιομέτρων.

 

Ακολουθήστε στην Google το Syneidisi.com και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τους Δήμους της Αττικής, την Ελλάδα και τον κόσμοΠροσθέστε το Syneidisi.com στη Google (ανοίγει σε νέα καρτέλα)
- Advertisement -spot_img

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τελευταία άρθρα