«Θέλουμε να κριθούμε για το έργο μας!»

Ακολουθήστε στην Google το Syneidisi.com και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τους Δήμους της Αττικής, την Ελλάδα και τον κόσμοΠροσθέστε το Syneidisi.com στη Google (ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ικανοποιημένος από το ποσοστό υλοποίησης του έργου της δημοτικής αρχής μέσα στην τρέχουσα θητεία δήλωσε ο δήμαρχος Βριλησσίων Ξένος Μανιατογιάννης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Επικοινωνία 94FM και τις «Δημοτικές Διαπλοκές».
«Αν έρχονται κάποιοι να πολιτικοποιήσουν και να διχάσουν τους Βριλησσιώτες, εμείς δεν θα συμμετέχουμε. Εμείς θέλουμε να κριθούμε αποκλειστικά για το έργο μας», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Ξένος Μανιατογιάννης.
Ο ίδιος πρόσθεσε ότι μοναδικός στόχος είναι οι δημότες και οι ανάγκες τους, οι οποίες δεν έχουν ούτε χρώμα, ούτε κόμμα… «Σε κάθε περίπτωση με χαρακτηρίζουν Κυβερνητικό, για να συσπειρωθούν οι αντίπαλοί μου», σημείωσε με νόημα ο κ. Μανιατογιάννης.
Αναφορικά με το έργο της δημοτικής αρχής, ο δήμαρχος έκανε ιδιαίτερη μνεία στην αντιπλημμυρική θωράκιση, στη επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου, στην κατασκευή παιδικού σταθμού, στη λειτουργία 3 βρεφικών τμημάτων και ασφαλώς στην τεράστια προσπάθεια που έχει γίνει στον τομέα διαχείρισης των απορριμμάτων, η οποία έχει αποδώσει καρπούς 350.000 ευρώ το χρόνο!
«Όλα αυτά αφού νοικοκυρέψαμε τα οικονομικά μας και έχουμε ταμείο 3,5 εκ. ευρώ. Ο δήμος μας μπορεί να υπερηφανεύεται ότι δεν χρωστάει πουθενά», ήταν τα λόγια του Ξ. Μανιατογιάννη, ο οποίος παράλληλα προέβλεψε πως όποιος διχάζει την πόλη και τους δημότες θα εισπράξει στην κάλπη και τα ανάλογα αποτελέσματα.

Ακολουθήστε στην Google το Syneidisi.com και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τους Δήμους της Αττικής, την Ελλάδα και τον κόσμοΠροσθέστε το Syneidisi.com στη Google (ανοίγει σε νέα καρτέλα)
- Advertisement -spot_img

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τελευταία άρθρα