Ομιλίες ζωής για τις Γυναίκες στη Μεταμόρφωση

Ακολουθήστε στην Google το Syneidisi.com και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τους Δήμους της Αττικής, την Ελλάδα και τον κόσμοΠροσθέστε το Syneidisi.com στη Google (ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πρόσκληση από τον Σύνδεσμο «Κωστάκης Μεσογίτης»

Ο  Σύνδεσμος Αιμοδοτών Δωρητών Οργάνων Σώματος και Μέριμνας Υγείας “ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΜΕΣΟΓΙΤΗΣ” τιμώντας τη Γιορτή της Μητέρας, προσκαλεί τις κυρίες την Κυριακή 14 Μαΐου στις 6 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Ι. Ν. Μεταμόρφωσης του Σωτήρος (Χλόης και Οδυσσέως, Μεταμόρφωση) σε ενημερωτικές ομιλίες με θέμα:

– «Καρκίνος του Μαστού: Πρόληψη, Διάγνωση, Αντιμετώπιση», από τον κ. Ηλία Λάππα, Χειρουργό Ογκολόγο-Μαστολόγο, Επίτιμο Μέλος του Συνδέσμου

– «Οφέλη θηλασμού», «Σχέση μητρικού θηλασμού και καρκίνου του μαστού» και

– «Δωρεά μητρικού γάλακτος» από την ομάδα της Ειδικής Μονάδας Μητρικού Θηλασμού – Τράπεζας Γάλακτος του Νοσοκομείου “Έλενα Βενιζέλου”.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, θα μπορέσετε να κλείσετε ραντεβού για τη προληπτική εξέταση μαστού, που θα πραγματοποιήσει ο κος Λάππας σε συνεργασία με το Σύνδεσμο “Κωστάκης Μεσογίτης” για 18η συνεχή χρονιά.

Η εξέταση θα πραγματοποιηθεί εντός του Μαΐου, στα Δημοτικά Ιατρεία της Μεταμόρφωσης (Ηρακλείου 21 και Ελευθερίας 1).

Για τη εξέταση κυριών 40 ετών και άνω είναι απαραίτητο να προσκομισθεί πρόσφατη μαστογραφία ή υπερηχογράφημα.

Ακολουθήστε στην Google το Syneidisi.com και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τους Δήμους της Αττικής, την Ελλάδα και τον κόσμοΠροσθέστε το Syneidisi.com στη Google (ανοίγει σε νέα καρτέλα)
- Advertisement -spot_img

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τελευταία άρθρα