Ο Δήμος Νέας Ιωνίας ανακοινώνει τα εγκαίνια του ανακατασκευασμένου ανοιχτού γηπέδου μπάσκετ στην πλατεία Αγίας Αναστασίας, στον Περισσό, με μια εκδήλωση που απευθύνεται στους κατοίκους και τις τοπικές ομάδες. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 17 Οκτωβρίου στις 11:00 πμ
Το έργο αφορά την ανακαίνιση του ανοιχτού γηπέδου μπάσκετ της πλατείας, που πλέον παραδίδεται για χρήση από μαθητές, συλλόγους και καθημερινούς χρήστες. Ο Δήμος καλεί τους πολίτες να παρακολουθήσουν την τελετή και να αξιοποιήσουν τις νέες εγκαταστάσεις για αθλητική δραστηριότητα.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν αγώνες επίδειξης από την ομάδα της Ε.Σ.Κ.Δ. Νέας Ιωνίας, στοιχεία που θα συνθέσουν το κύριο αθλητικό μέρος των εγκαινίων. Οι αγώνες επίδειξης αναμένεται να δώσουν έναν εορταστικό τόνο και να προσελκύσουν τοπικό κοινό, ενώ παράλληλα θα επιτρέψουν στους παρευρισκόμενους να δουν σε λειτουργία την αναβαθμισμένη εγκατάσταση.
Η επιλογή της ημερομηνίας και η ώρα της τελετής στοχεύουν στην ευκολότερη προσέλευση οικογενειών και ερασιτεχνικών ομάδων. Ο Δήμος Νέας Ιωνίας υπενθυμίζει ότι το γήπεδο είναι πλέον ανοικτό για χρήση σύμφωνα με το ωράριο και τους κανονισμούς που θα ανακοινωθούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες.