Κρήτη, Πύργος Μονοφατσίου: νεκρός 35χρονος που έπεσε σε πηγάδι

Ακολουθήστε στην Google το Syneidisi.com και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τους Δήμους της Αττικής, την Ελλάδα και τον κόσμοΠροσθέστε το Syneidisi.com στη Google (ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Νεκρός ανασύρθηκε ένας 35χρονος άνδρας που έπεσε νωρίτερα σήμερα σε πηγάδι στην περιοχή του Πύργου Μονοφατσίου, στο Ηράκλειο Κρήτης. Στο σημείο κινητοποιήθηκαν δυνάμεις της ΕΛΑΣ, ομάδα της ΕΜΑΚ και οχήματα του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πύργου για την προσέγγιση και τον απεγκλωβισμό του. Ο άνδρας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του και παραλήφθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Τα αίτια της πτώσης διερευνώνται από τις αστυνομικές αρχές.

Η επιχείρηση στο σημείο

Οι δυνάμεις που έφτασαν στο σημείο επιχείρησαν σε δύσβατο και στενό χώρο, με στόχο την ασφαλή ανάσυρση του άνδρα από το πηγάδι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος ήταν κάτοικος του χωριού. Μετά την ανάσυρσή του, παραδόθηκε σε πλήρωμα του ΕΚΑΒ που βρισκόταν σε αναμονή.

Καθόλη τη διάρκεια της επιχείρησης, οι αρμόδιες υπηρεσίες συντόνισαν τις ενέργειες για να ολοκληρωθεί ο απεγκλωβισμός με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ταχύτητα και ασφάλεια. Δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα λεπτομέρειες για το βάθος του πηγαδιού ή τις ακριβείς συνθήκες που επικράτησαν κατά την πτώση.

Έρευνα για τα αίτια

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό παραμένουν άγνωστες. Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη, με τις αστυνομικές αρχές να συγκεντρώνουν στοιχεία και μαρτυρίες για να αποσαφηνιστεί πώς ο 35χρονος βρέθηκε στο πηγάδι. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις για πιθανά σενάρια.

Το τραγικό συμβάν έχει προκαλέσει αναστάτωση στην τοπική κοινωνία. Οι αρχές καλούν όποιον έχει σχετικές πληροφορίες που θα μπορούσαν να φωτίσουν τα αίτια της πτώσης να απευθυνθεί άμεσα στο αρμόδιο αστυνομικό τμήμα.

Τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής

Βέβαιο είναι ότι ο άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από το πηγάδι και παραδόθηκε στο ΕΚΑΒ. Η ΕΛΑΣ, η ΕΜΑΚ και η Πυροσβεστική συμμετείχαν στην επιχείρηση, που πραγματοποιήθηκε στον Πύργο Μονοφατσίου, στην ενότητα Ηρακλείου. Τα αίτια της πτώσης δεν έχουν διευκρινιστεί και εξετάζονται από τις αστυνομικές αρχές, οι οποίες χειρίζονται την υπόθεση.

Περαιτέρω ενημέρωση αναμένεται όταν ολοκληρωθούν οι πρώτες καταθέσεις και η συλλογή στοιχείων από τη σκηνή του συμβάντος. Μέχρι τότε, οι πληροφορίες περιορίζονται στα επιβεβαιωμένα δεδομένα της επιχείρησης και της ανάσυρσης του 35χρονου.

Ακολουθήστε στην Google το Syneidisi.com και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τους Δήμους της Αττικής, την Ελλάδα και τον κόσμοΠροσθέστε το Syneidisi.com στη Google (ανοίγει σε νέα καρτέλα)
- Advertisement -spot_img

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τελευταία άρθρα