Τρέξιμο για καλό σκοπό στον Άλιμο

Ακολουθήστε στην Google το Syneidisi.com και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τους Δήμους της Αττικής, την Ελλάδα και τον κόσμοΠροσθέστε το Syneidisi.com στη Google (ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Τρέξιμο για καλό σκοπό στον Άλιμο

  • Αγώνας Κοινωνικής Προσφοράς ΑΛΜΑ

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων «ΑΛΜΑ» είναι Σωματείο μη Κερδοσκοπικό, το οποίο προσφέρει υπηρεσίες σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες με αναπηρία από το 1996. Ο Δήμος Αλίμου στηρίζει το «ΑΛΜΑ» και σας ενημερώνει ότι για άλλη μία χρονιά θα πραγματοποιηθεί ο Αγώνας Κοινωνικής Προσφοράς ΑΛΜΑ (σε δύο διαδρομές ενός και δύο χιλιομέτρων), τα έσοδα από τον οποίο θα διατεθούν αποκλειστικά προς ενίσχυση των προγραμμάτων του ΑΛΜΑ για παιδιά με αυτισμό και νοητική υστέρηση και θα συμβάλουν στην ανέγερση της επόμενης Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης του ΑΛΜΑ.
Ο Αγώνας περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα του 17ου ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟΥ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ (Poseidon Athens Half Marathon) που θα διεξαχθεί την Κυριακή 26/04/2026. Η διοργάνωση κάθε χρόνο, τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, του Δήμου Αλίμου, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας – Υγιείς Πόλεις, της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρίας και της Ελληνικής Αστυνομίας.
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές:
https://poseidon-athenshalfmarathon.com/el/races-1/charity-run-1

Ακολουθήστε στην Google το Syneidisi.com και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τους Δήμους της Αττικής, την Ελλάδα και τον κόσμοΠροσθέστε το Syneidisi.com στη Google (ανοίγει σε νέα καρτέλα)
- Advertisement -spot_img

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τελευταία άρθρα