syneidisi ONline
23.1 C
Athens
Πέμπτη, 4 Ιουνίου, 2026
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Σ. Σαραούδας: “Οι εκδηλώσεις και η μαθητική παρέλαση γέμισαν την καρδιά μας με υπερηφάνεια”

    Σ. Σαραούδας: “Οι εκδηλώσεις και η μαθητική παρέλαση γέμισαν την καρδιά μας με υπερηφάνεια”

    • Το μήνυμα του δημάρχου Μεταμόρφωσης για την Επέτειο του ΟΧΙ

    Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για την Εθνική Επέτειο του «ΟΧΙ», με τη συμμετοχή όλων των σχολείων και των συλλόγων της Μεταμόρφωσης.
    Μετά την ολοκλήρωση της Δοξολογίας στον Ιερό Ναό της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, ακολούθησε η καθιερωμένη επιμνημόσυνη δέηση, η κατάθεση στεφάνων, ο πανηγυρικός χαιρετισμός του Δημάρχου Μεταμόρφωσης, Στράτου Σαραούδα, στο Μνημείο των Ηρώων (στο Σκεπαστό της Αττικής Οδού) και φυσικά η μαθητική παρέλαση.
    Παρόντες στις εκδηλώσεις ήταν το σύνολο του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης, καθώς και οι εκπρόσωποι του κλήρου, των σωμάτων ασφαλείας, των πολιτικών κομμάτων, καθώς και των πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων της Μεταμόρφωσης.
    Μετά το πέρας των εκδηλώσεων ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Στράτος Σαραούδας, δήλωσε: “Οι σημερινές εκδηλώσεις και η μαθητική παρέλαση για την Εθνική Επέτειο του «Όχι» γέμισαν την καρδιά μας με υπερηφάνεια.
    Ένα μεγάλο “μπράβο” σε όλους όσους συμμετείχαν και ένα μεγάλο “ευχαριστώ” σε όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.
    Χρόνια Πολλά στην Ελλάδα και τους Έλληνες.
    Χρόνια Πολλά στη Μεταμόρφωση”.

     

    - Advertisement -spot_img

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

    Τελευταία άρθρα