syneidisi ONline
30.1 C
Athens
Τρίτη, 26 Αυγούστου, 2025
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες αναβάθμισης στο 1ο Γυμνάσιο Πεύκης

    Σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες αναβάθμισης στο 1ο Γυμνάσιο Πεύκης

    Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες αισθητικής και λειτουργικής αναβάθμισης του 1ου Γυμνασίου Πεύκης, οι οποίες έχουν ενταχθεί στα πλαίσια του εθνικού προγράμματος «Μαριέττα Γιαννάκου». Οι εργασίες αφορούν τόσο το προαύλιο του σχολείου, όπως επίσης τους εσωτερικούς χώρους, ώστε να επιτευχθεί η βιωσιμότητα του σχολικού κτηρίου.
    Πιο συγκεκριμένα, έχουν ολοκληρωθεί όλοι οι ελαιοχρωματισμοί εσωτερικά και εξωτερικά του σχολείου. Έχει γίνει ανακατασκευή του δαπέδου του γηπέδου μπάσκετ, ενώ απομένει η τοποθέτηση μπασκετών και η δημιουργία διαγραμμίσεων. Επίσης, έχουν ανακαινισθεί όλες οι τουαλέτες πλην του ισόγειου, οι οποίες θα ολοκληρωθούν άμεσα.
    Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης κ. Μάριος Ψυχάλης δηλώνει: «Το Πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου» ήταν μια μεγάλη ευκαιρία που αξιοποιείται, έτσι ώστε το 1ο Γυμνάσιο Πεύκης να αναβαθμιστεί αισθητικά και λειτουργικά. Η Δημοτική μας Αρχή συνεχίζει με συνέπεια τις παρεμβάσεις για τη διατήρηση και βελτίωση των σχολικών υποδομών του Δήμου.»
    Δήλωση Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Κώστα Μπελεχρή: «Παρακολουθούμε στενά την εξέλιξη των εργασιών, με στόχο την άμεση ολοκλήρωση και απόδοση του σχολείου στους μαθητές. Ο Δήμος μας συνεχίζει να επενδύει σε έργα που βελτιώνουν την εκπαιδευτική διαδικασία.»
    Δήλωση Εντεταλμένου Συμβούλου Παιδείας και Εκπαιδευτικών Υποθέσεων Κωνσταντίνου Νικηφόρου: «Οι εργασίες στο 1ου Γυμνάσιο Πεύκης εντάσσονται στο συνολικό πλαίσιο αναβάθμισης των σχολικών υποδομών στο Δήμο. Συνεχίζουμε, αποδεικνύοντας με κάθε έργο μας την αγάπη μας για την Νέα Γενιά.»

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    - Advertisement -spot_img

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

    Τελευταία άρθρα