Έρχεται το Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου 2025

Ακολουθήστε στην Google το Syneidisi.com και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τους Δήμους της Αττικής, την Ελλάδα και τον κόσμοΠροσθέστε το Syneidisi.com στη Google (ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Έρχεται το Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου 2025

  • Η έναρξη θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Ιουνίου, στο Αίθριο Θέατρο, με συναυλία της Πέγκυς Ζήνα

Το καθιερωμένο Φεστιβάλ Αμαρουσίου επιστρέφει από τις 30 Ιουνίου έως τις 15 Ιουλίου 2025, για να προσφέρει στους κατοίκους και επισκέπτες της πόλης μοναδικές βραδιές πολιτισμού, τέχνης και ψυχαγωγίας.
Η έναρξη του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Ιουνίου, στο Αίθριο Θέατρο, με μια εντυπωσιακή συναυλία της Πέγκυς Ζήνα. Την Τρίτη 1 Ιουλίου, τη σκυτάλη παίρνει το απολαυστικό stand up comedy show “Καλά θα πάει”, ενώ την Τετάρτη 2 Ιουλίου, ο Γιάννης Πλούταρχος, συνοδευόμενος από την Κατερίνα, υπόσχεται μια βραδιά γεμάτη συναίσθημα και μουσική.
Το πλήρες πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αμαρουσίου 2025 θα ανακοινωθεί σύντομα.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, σε δήλωσή του τονίζει:
«Το Φεστιβάλ είναι για εμάς όχι μόνο μια γιορτή της τέχνης, αλλά και έκφραση της σταθερής μας προτεραιότητας στον πολιτισμό. Το Μαρούσι δηλώνει παρών με σχέδιο, ποιότητα και εξωστρέφεια.»
Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Νίκος Πέππας, υπογραμμίζει: «Ο πολιτισμός στο Μαρούσι είναι υπόθεση όλων μας. Το φετινό φεστιβάλ φέρνει κοντά δημιουργούς και κοινό, με εκδηλώσεις που εμπνέουν και ενώνουν.»

Ακολουθήστε στην Google το Syneidisi.com και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τους Δήμους της Αττικής, την Ελλάδα και τον κόσμοΠροσθέστε το Syneidisi.com στη Google (ανοίγει σε νέα καρτέλα)
- Advertisement -spot_img

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τελευταία άρθρα