syneidisi ONline
16.6 C
Athens
Τετάρτη, 14 Μαΐου, 2025
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Ψάχνουν για αρχαία στο δημοτικό στάδιο Νέας Ιωνίας

    Ενόψει της έναρξης των έργων ανάπλασης

    Την έναρξη των έργων ανάπλασης του δημοτικού σταδίου Νέας Ιωνίας, καθώς εγκαταστάθηκε στον χώρο ο εργολάβος, ανακοίνωσε στο Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Ιωνίας ο Δήμαρχος της πόλης, κ. Ηρακλής Γκότσης, στην πρόσφατη συνεδρίαση του Σώματος, το βράδυ της Τετάρτης 17 Σεπτεμβρίου.

    Όπως τόνισε ο Δήμαρχος, αρχικά θα γίνουν τομές για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν αρχαία λόγω της γειτνίασης του οικοπέδου με το Αδριάνειο Υδραγωγείο.

    Θυμίζουμε πως το έργο, που είναι συνολικού προϋπολογισμού 3,6 εκ., εκτελείται από την Περιφέρεια Αττικής.

    Προβλέπεται η κατασκευή κερκίδων και η διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου.

    Επίσης, κατασκευάζονται τα αποδυτήρια των ομάδων, γραφεία διαιτητών, χώροι υγιεινής αθλητών και θεατών και γραφεία διοίκησης.

    Τέλος, θα πραγματοποιηθούν εργασίες για την ασφαλή και άνετη είσοδο – έξοδο των θεατών, με ιδιαίτερη πρόβλεψη για τα ΑΜΕΑ και θα δημιουργηθούν πρόσθετες θέσεις στάθμευσης. προβλέπει την ανέγερση κερκίδων, αποδυτηρίων, γραφείων και λοιπών βοηθητικών χώρων στο δημοτικό στάδιο. Υπολογίζεται πως οι εργασίες θα διαρκέσουν τουλάχιστον 1,5 χρόνο.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    - Advertisement -spot_img

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

    Τελευταία άρθρα