syneidisi ONline
23.1 C
Athens
Πέμπτη, 4 Ιουνίου, 2026
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    «Ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης εκθέτει τον δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης”

    «Ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης εκθέτει τον δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης”

    «Ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης Στράτος Σαραούδας εκθέτει τον δήμαρχο Τάσο Μαυρίδη σχετικά με την έκδοση άδειας του διαδημοτικού γηπέδου» αναφέρει η δημοτική παράταξη Λυκόβρυσης – Πεύκης “Δήμος Μπροστά+”, η οποία «καλεί τον δήμαρχο της πόλης να παραιτηθεί».
    Συγκεκριμένα, η δημοτική παράταξη στην ανακοίνωσή της με τίτλο «Ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης εκθέτει τον Τάσο Μαυρίδη» αναφέρει: «Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μεταμόρφωσης ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης Στράτος Σαραούδας υποστήριξε ότι ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης και, πιο συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης, δεν προβαίνουν στις απαραίτητες ενέργειες για την έκδοση άδειας του διαδημοτικού γηπέδου Λυκόβρυσης – Πεύκης και Μεταμόρφωσης. Χαρακτηριστικά, ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης άφησε αιχμές ως προς την παραλαβή του έργου, ενώ υποστήριξε ότι ο Τάσος Μαυρίδης δεν έχει ανταποκριθεί στις δεσμεύσεις του, έναντι του όμορου Δήμου, ούτε συμμετέχει ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης στη συντήρηση της αθλητικής εγκατάστασης, ως οφείλει.
    Από την τοποθέτηση του δημάρχου Μεταμόρφωσης προκύπτει η ξεκάθαρη αδυναμία συνεργασίας με τον Τάσο Μαυρίδη.
    Συνέπεια της αδιαφορίας της δημοτικής αρχής είναι να μην εκδίδεται άδεια, όπως επίσης να μην πραγματοποιείται, η συντήρηση του διαδημοτικού γηπέδου.
    Ο Τάσος Μαυρίδης έχει αποδείξει ότι εδώ και χρόνια δεν ενδιαφέρεται για το μέλλον του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης και για τα προβλήματα που ταλανίζουν την κοινωνία και τις επιχειρήσεις, για αυτό τον λόγο τον καλούμε να παραιτηθεί».

    - Advertisement -spot_img

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

    Τελευταία άρθρα