103 τόνους ρούχα και υποδήματα ανακύκλωσαν στο Δήμο Λυκόβρυσης- Πεύκης το 2022

Ακολουθήστε στην Google το Syneidisi.com και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τους Δήμους της Αττικής, την Ελλάδα και τον κόσμοΠροσθέστε το Syneidisi.com στη Google (ανοίγει σε νέα καρτέλα)

103 τόνους ρούχα και υποδήματα ανακύκλωσαν στο Δήμο Λυκόβρυσης- Πεύκης το 2022

Τους 103 τόνους ξεπέρασαν τα υλικά που συνελέγησαν στον Δήμο Λυκόβρυσης- Πεύκης το 2022 στο πλαίσιο του προγράμματος ανακύκλωσης ενδυμάτων και υποδημάτων μειώνοντας τον όγκο απορριμμάτων που καταλήγει στις χωματερές συμβάλλοντας έτσι στην εδραίωση ενός υγιούς δικτύου ανακύκλωσης και της συνείδησης συνυπευθυνότητας που αποτελεί προϋπόθεση της βιώσιμης ανάπτυξης. Επιπλέον από την εταιρεία που υλοποιεί το πρόγραμμα, υπάρχει σημαντικό ανταποδοτικό όφελος προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μέσω προσφοράς τροφίμων, δωροεπιταγών και άλλων υλικών.
Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης Πεύκης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Άλλο ένα ρεύμα ανακύκλωσης που προσθέσαμε στον Δήμο μας πριν 4 χρόνια, στηρίζεται έμπρακτα από τους ενεργούς πολίτες της Λυκόβρυσης και της Πεύκης. Τα υλικά που συνελέγησαν έφτασαν τους 103 τόνους. Μέσα από το πρόγραμμα ανακύκλωσης ρούχων κερδίζουμε διπλά. Πρώτον, διότι, σε συνδυασμό με την ανακύκλωση άλλων υλικών, μειώνεται ο όγκος των απορριμμάτων που ως Δήμος αποθέτουμε στον ΧΥΤΑ της Φυλής, άρα μειώνονται τα έξοδα του Δήμου. Δεύτερον διότι μέσα από αυτή τη συνεργασία ενισχύουμε τις κοινωνικές μας δομές. Συνεχίζουμε στηρίζοντας και ενισχύοντας όλα τα ρεύματα ανακύκλωσης του Δήμου μας».

Ακολουθήστε στην Google το Syneidisi.com και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τους Δήμους της Αττικής, την Ελλάδα και τον κόσμοΠροσθέστε το Syneidisi.com στη Google (ανοίγει σε νέα καρτέλα)
- Advertisement -spot_img

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τελευταία άρθρα