syneidisi ONline
30.8 C
Athens
Πέμπτη, 10 Ιουλίου, 2025
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Π. Αλέπης: “Σκάνδαλο είναι η ίδια η Κοινή Αγροτική Πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης”

    Π. Αλέπης: “Σκάνδαλο είναι η ίδια η Κοινή Αγροτική Πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης”

    • Πολύς κόσμος συμμετείχε στην σύσκεψη της ΚΟ Νεάπολης – Σαφράμπολης του ΚΚΕ το απόγευμα της Τετάρτης!

    Πολύς ήταν ο κόσμος που συμμετείχε στην σύσκεψη που πραγματοποίησε η Κομματική Οργάνωση Νεάπολης – Σαφράμπολης του ΚΚΕ το απόγευμα της Τετάρτης.
    Εισηγητής ήταν ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Ν. Ιωνίας, ο οποίος αναφέρθηκε στις εξελίξεις ξεκινώντας από το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ τονίζοντας ότι σκάνδαλο είναι η ίδια η Κοινή Αγροτική Πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης που γεννάει τέτοια σκάνδαλα, που τις πολιτικές της εφάρμοσαν τόσο η σημερινή όσο και όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις και που καμία σχέση δεν έχουν με τις αγωνίες και τις ανάγκες των φτωχών αγροτών.
    Ιδιαίτερα τόνισε ότι σε συνθήκες πολεμικής προετοιμασίας και οικονομίας, με αύξηση της χρηματοδότησης για πολεμικούς εξοπλισμούς στο 5% του ΑΕΠ, προϋπόθεση είναι η περικοπή κονδυλίων που αφορούν τις λαϊκές ανάγκες, όπως οι αγροτικές επιδοτήσεις.
    Ότι έχει τεράστιες ευθύνες η κυβέρνηση της ΝΔ αλλά και τα υπόλοιπα κόμματα του ΝΑΤΟ και της πολεμικής εμπλοκής που μπλέκουν τον λαό μας σε πολύ επικίνδυνες καταστάσεις, που είναι σήμερα στόχος πιθανών αντιποίνων.
    Συνεχίζοντας κάλεσε να δυναμώσει ακόμη περισσότερο ο αγώνας του λαού μας για την απεμπλοκή από τον πολεμικό μακελειό και να δυναμώσει η εμπιστοσύνη στο ΚΚΕ που με συνέπεια όλα τα προηγούμενα χρόνια αποκάλυπτε τους μεγάλους κινδύνους και που σήμερα οι κομμουνιστές πρωτοστατούν για να μην πληρώσει ο λαός τις επιλογές των κυβερνήσεων.
    Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε πλούσια συζήτηση με τους παρευρισκόμενους.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    - Advertisement -spot_img

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

    Τελευταία άρθρα