syneidisi ONline
30.1 C
Athens
Πέμπτη, 24 Ιουλίου, 2025
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Περιοδεία στη Μεταμόρφωση

    Νέα δράση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ

    Η Οργάνωση Μελών Μεταμόρφωσης ΣΥΡΙΖΑ και η βουλευτής Β΄ Αθηνών Χαρά Καφαντάρη συζήτησαν με τους πολίτες της Μεταμόρφωσης (Κεντρική Αγορα – Λαϊκή Αγορα) το Σάββατο και παρουσίασαν τις κυβερνητικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

    Στην περιοδεία συμμετείχε ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Περιβολαράκης, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ανατροπή και Αλληλεγγύη στη Μεταμόρφωση».

    Τα στέλεχη του ΣΥΡΙΖΑ Μεταμόρφωσης σημείωσαν σχετικά: “Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι οι θέσεις μας πρέπει να βρίσκονται σε μια διαδικασία συνεχούς διαβούλευσης με τον κόσμο που πλήττεται από τις βάρβαρες μνημονιακές πολιτικές. Η διαβούλευση δεν γίνεται μόνο σε γραφεία και κλειστές αίθουσες αλλά κυρίως μέσα στην κοινωνία – και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε.”

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    - Advertisement -spot_img

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

    Τελευταία άρθρα