syneidisi ONline
27.6 C
Athens
Πέμπτη, 8 Μαΐου, 2025
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Οι Γιατροί του Κόσμου αύριο στον δήμο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας

    Την Τρίτη 10 Ιουλίου από τις 11.00πμ. στο Χώρο της Λαϊκής Συνέλευσης Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, θα λειτουργήσει Ιατρική κινητή Μονάδα των «Γιατρών του Κόσμου».

    Οι «Γιατροί του Κόσμου» προωθώντας τα συναισθήματα αλληλεγγύης της ελληνικής κοινωνίας συνεχίζουν την συνεργασία τους με την Λαϊκή Συνέλευση Νέας Φιλαδέλφειας και Νέας Χαλκηδόνας.

    Μετά την επαναλαμβανόμενη βοήθεια που προσέφεραν σε άπορους συνδημότες μας, όλο το προηγούμενο διάστημα με πακέτα τροφίμων, θα προσφέρουν αυτή τη φορά την ιατρική τους βοήθεια.

    Έμπειροι γιατροί θα προσφέρουν, δωρεάν φυσικά, τις υπηρεσίες τους εξετάζοντας συνδημότες μας οι οποίοι δεν έχουν πρόσβαση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας (άποροι, άνεργοι και ανασφάλιστοι).

    ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑ∆ΕΛΦΕΙΑΣ – ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗ∆ΟΝΑΣ.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    - Advertisement -spot_img

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

    Τελευταία άρθρα