Νέα πεζοδρόμια στην λ. Ηρακλείου κατασκευάζει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής

Ακολουθήστε στην Google το Syneidisi.com και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τους Δήμους της Αττικής, την Ελλάδα και τον κόσμοΠροσθέστε το Syneidisi.com στη Google (ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Νέα πεζοδρόμια στην λ. Ηρακλείου κατασκευάζει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής

Παρέμβαση στα πεζοδρόμια επί της λεωφόρου Ηρακλείου, στο ύψος της οδού Δωδεκανήσου, πραγματοποιεί αυτές τις ημέρες ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής. Τα έργα αφορούν την ανακατασκευή του πεζοδρομίου του ρεύματος καθόδου και την κατασκευή αντίστοιχης διαδρομής στο ρεύμα ανόδου.
Πρόκειται για ένα σημείο το οποίο παρουσίαζε πρόβλημα, ειδικά στην άνοδο της λεωφόρου Ηρακλείου όπου, στο συγκεκριμένο οικοδομικό τετράγωνο, υπήρχε εγκαταλελειμμένο, ερειπωμένο ιδιωτικό κτίριο. Η δημοτική αρχή έκανε τις απαιτούμενες ενέργειες και έλαβε άδεια να γκρεμίσει το παλιό κτίριο. Σε επόμενο βήμα, λοιπόν, διαμορφώνει και κατάλληλα πεζοδρόμια πέριξ του τετραγώνου για την ασφαλή διέλευση των πολιτών.
Παράλληλα με την κατασκευή των πεζοδρομίων θα διαμορφωθούν και ρείθρα για την απορροή των όμβριων υδάτων.
«Μέχρι την ολική ανάπλαση της λεωφόρου Ηρακλείου, την οποία έχουμε δρομολογήσει και συνεργαζόμαστε με την Περιφέρεια Αττικής για να μπουν μπροστά τα έργα, προχωράμε σε σημειακές παρεμβάσεις όπου υπάρχει πρόβλημα, όπου πρέπει να βελτιώσουμε τις υποδομές για την ασφάλεια των δημοτών μας. Έτσι πράξαμε στο νότιο κομμάτι πριν λίγο καιρό, έτσι κάνουμε και τώρα στον βορρά στο ύψος της οδού Δωδεκανήσου», το σχόλιο του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου.

Ακολουθήστε στην Google το Syneidisi.com και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τους Δήμους της Αττικής, την Ελλάδα και τον κόσμοΠροσθέστε το Syneidisi.com στη Google (ανοίγει σε νέα καρτέλα)
- Advertisement -spot_img

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τελευταία άρθρα