syneidisi ONline
24.4 C
Athens
Τετάρτη, 20 Αυγούστου, 2025
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Μεταφέρεται σε νέο χώρο το δημοτικό γυμναστήριο της Αγίας Θηρεσίας

    Οι ευθύνες της προηγούμενης διοίκησης Ηρακλείου Αττικής

    Σε νέο χώρο θα μεταφερθεί σύντομα το δημοτικό γυμναστήριο της οδού Αγίας Θηρεσίας, καθώς ως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η νέα δημοτική αρχή Ηρακλείου Αττικής καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να εκμισθωθεί άμεσα κτίριο που θα φιλοξενήσει τις υπηρεσίες του γυμναστηρίου, στο χρόνο που θα επιτρέψει η διεκπεραίωση όλων των νόμιμων διαδικασιών.

    Μέχρι τότε, οι Ηρακλειώτες που χρησιμοποιούσαν την εν λόγω δομή θα εξυπηρετηθούν από τα υπόλοιπα δημοτικά γυμναστήρια.

    Επίσης, ενημερώνει ότι “η νέα διοίκηση του Δήμου δεν φέρει ευθύνη για την καθυστερημένη μεταστέγαση του δημοτικού γυμναστηρίου καθώς η τέως δημοτική αρχή δεν φρόντισε την έγκυρη ανανέωση του μισθώματος του χώρου της Αγίας Θηρεσίας, με αποτέλεσμα αυτό να λήξει και, πλέον, το γυμναστήριο να πρέπει να φύγει από το συγκεκριμένο κτίριο.

    Παρόλα αυτά, η νέα δημοτική αρχή ζητά συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία των πολιτών που χρησιμοποιούσαν το γυμναστήριο, προσφέροντάς τους τη συνδρομή των επόμενων 5 μηνών δωρεάν, ως ελάχιστη αποζημίωση για την αναστάτωση”.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    - Advertisement -spot_img

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

    Τελευταία άρθρα