syneidisi ONline
17.1 C
Athens
Τετάρτη, 14 Μαΐου, 2025
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Μαθήματα Επιχειρηματικότητας

    Διοργάνωσε o Δήμος Αγίας Παρασκευής

    Ολοκληρώθηκαν την Τετάρτη 6 Ιουνίου τα Μαθήματα Επιχειρηματικότητας, τα οποία διοργάνωσε για δεύτερη συνεχή χρονιά o Δήμος Αγίας Παρασκευής στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών και των δράσεων που υλοποιεί με στόχο τη στήριξη της τοπικής ανάπτυξης.

    Τα μαθήματα πραγματοποιήθηκαν σε τρεις εκπαιδευτικές συναντήσεις από εθελοντές ειδικούς  και  συμμετείχαν σε αυτά 20 εν ενεργεία ή υποψήφιοι επιχειρηματίες και αυτοαπασχολούμενοι που  θέλησαν να επιμορφωθούν σε θέματα επιχειρηματικότητας.

    Τα πρόγραμμα των μαθημάτων στηρίχθηκε σε ένα συνδυασμό των παραδοσιακών αρχών και μεθόδων της Οργάνωσης και Διοίκησης των Επιχειρήσεων, με μία καινοτόμο προσέγγιση για την εκπαίδευση των σύγχρονων επιχειρηματιών. Ενθαρρύνθηκε η ανοικτή επικοινωνία και η αλληλεπίδραση μεταξύ των συμμετεχόντων και αξιοποιήθηκαν εκπαιδευτικά οι εμπειρίες τους.

    Ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος ευχαρίστησε θερμά τους εθελοντές Εισηγητές-Εκπαιδευτές των μαθημάτων Οικονομολόγους-Συμβούλους Επιχειρηματικότητας Εμμ. Μαρκάκη και Γ. Ρουμελιώτη και εύχεται επιτυχία στα μελλοντικά σχέδια όσων τα παρακολούθησαν.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    - Advertisement -spot_img

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

    Τελευταία άρθρα