Home Πολιτισμός Θεατρική παράσταση «Εκ του Πατρός γεννηθέντα» στο ανοιχτό Θέατρο Σάρας Μαρκοπούλου

Θεατρική παράσταση «Εκ του Πατρός γεννηθέντα» στο ανοιχτό Θέατρο Σάρας Μαρκοπούλου

0
Θεατρική παράσταση στο θέατρο Σάρας Μαρκοπούλου

Ο Δήμος Μαρκοπούλου Μεσογαίας διοργανώνει την θεατρική παράσταση «Εκ του Πατρός γεννηθέντα», που θα λάβει χώρα την Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2026, στις 21:00, στο ανοιχτό θέατρο Σάρας Μαρκοπούλου. Η παράσταση, που παρουσιάζεται ως μια μαύρη κωμωδία, αναδεικνύει τις ανθρώπινες σχέσεις και την επίδραση του χρήματος σε αυτές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το έργο εξερευνά την αλληλεπίδραση μεταξύ των ανθρώπων σε περιόδους κρίσης, υπογραμμίζοντας την φράση ότι «τα ζευγάρια φαίνονται στον χωρισμό, οι φίλοι στα δύσκολα». Η επιλογή του συγκεκριμένου έργου στοχεύει στην ψυχαγωγία των πολιτών, ενώ παράλληλα προάγει τη συζήτηση γύρω από σημαντικά κοινωνικά θέματα.

Η παράσταση αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον του κοινού, καθώς οι θεατρικές παραστάσεις αποτελούν αγαπημένη δραστηριότητα για τους κατοίκους της περιοχής. Το ανοιχτό θέατρο Σάρας, με την ικανότητα να φιλοξενεί μεγάλο αριθμό θεατών, προσφέρει τη δυνατότητα για μία μοναδική εμπειρία τέχνης κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, και οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να έρθουν νωρίς για να εξασφαλίσουν θέση. Ο Δήμος Μαρκοπούλου Μεσογαίας προσκαλεί όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν σε αυτήν την πολιτιστική εκδήλωση και να απολαύσουν μια βραδιά γεμάτη γέλιο και προβληματισμό.