Η ΑΑΔΕ εγκαινιάζει το myPoint Γαλατσίου για ψηφιακή εξυπηρέτηση

Ακολουθήστε στην Google το Syneidisi.com και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τους Δήμους της Αττικής, την Ελλάδα και τον κόσμοΠροσθέστε το Syneidisi.com στη Google (ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) εγκαινίασε το νέο myPoint Γαλατσίου, ενισχύοντας το δίκτυο φυσικής εξυπηρέτησης των πολιτών. Πρόκειται για τον πέμπτο σύγχρονο τεχνολογικό κόμβο που συνδυάζει ψηφιακή τεχνολογία με ανθρώπινη επαφή, επιδιώκοντας να διευκολύνει τις συναλλαγές των πολιτών με την Αρχή.

Η λειτουργία του myPoint Γαλατσίου επιτρέπει στους πολίτες να καθοδηγούνται προσωπικά, να αξιοποιούν τα ψηφιακά εργαλεία της ΑΑΔΕ και να αποκτούν πρόσβαση σε εξειδικευμένες υπηρεσίες μέσω ειδικών θαλάμων βιντεοκλήσης, καταργώντας γεωγραφικούς περιορισμούς. Το νέο μοντέλο εξυπηρέτησης φιλοδοξεί να βελτιώσει την εμπειρία των πολιτών, προσφέροντας ταυτόχρονα βελτιωμένο εργασιακό περιβάλλον για τα στελέχη της Αρχής.

Ο Διοικητής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής, δήλωσε: “Υλοποιούμε ένα νέο πρότυπο όπου η τεχνολογία λειτουργεί ως εργαλείο και όχι ως αυτοσκοπός. Η ανάπτυξη του myPoint Γαλατσίου είναι μια έμπρακτη ανταπόδοση της εμπιστοσύνης που μας δείχνει η κοινωνία”. Ο κ. Πιτσιλής τόνισε τη σημασία της ψηφιοποίησης για την αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πολιτών.

Το myPoint Γαλατσίου αναμένεται να συμβάλλει στη βελτίωση της πρόσβασης των πολιτών σε υπηρεσίες της ΑΑΔΕ, προσφέροντας λύσεις σε προβλήματα που σχετίζονται με την εξυπηρέτηση και την αλληλεπίδραση με την δημόσια διοίκηση.

Ακολουθήστε στην Google το Syneidisi.com και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τους Δήμους της Αττικής, την Ελλάδα και τον κόσμοΠροσθέστε το Syneidisi.com στη Google (ανοίγει σε νέα καρτέλα)
- Advertisement -spot_img

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τελευταία άρθρα