syneidisi ONline
29.7 C
Athens
Παρασκευή, 10 Ιουλίου, 2026
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Εκλογές Προεδρείου στο Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Ιωνίας: Ο Χρήστος Αναμουρλόγλου επανεξελέγη Πρόεδρος

    Στις 6 Ιουλίου 2026, το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Ιωνίας πραγματοποίησε τις διαδικασίες εκλογής προεδρείου, με τον Χρήστο Αναμουρλόγλου να επανεκλέγεται στη θέση του Προέδρου.

    Η εκλογική διαδικασία ακολούθησε τις νομικές προβλέψεις και ολοκληρώθηκε ομαλά. Ο Δήμαρχος Νέας Ιωνίας, Παναγιώτης Μανούρης, πρότεινε τον Χρήστο Αναμουρλόγλου για την προεδρία, ο οποίος εξασφάλισε την υποστήριξη των συμβούλων και επανεξελέγη με ενθουσιασμό.

    Ως Αντιπρόεδρος, ο Αριστείδης Χατζησαββίδης εξελέγη ύστερα από πρόταση της κ. Θωμαϊδου, ενισχύοντας τη συνεργασία στο συμβούλιο. Η επανεκλογή του Αναμουρλόγλου επιβεβαίωσε την εμπιστοσύνη που απολαμβάνει εντός του συμβουλίου και την υποστήριξή του από τον Δήμαρχο.

    Σχόλια και αναμένοντα έργα

    Ο ίδιος ο Πρόεδρος, μετά την εκλογή του, δήλωσε: “Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για την ανάπτυξη και την ευημερία της Νέας Ιωνίας, εστιάζοντας σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητα των πολιτών”. Οι προτεραιότητες του νέου προεδρείου περιλαμβάνουν την υλοποίηση έργων υποδομής και την βελτίωση των υπηρεσιών προς τους δημότες.

    Η νέα θητεία αναμένεται να φέρει σημαντικές εξελίξεις για την τοπική αυτοδιοίκηση, με τον Δήμαρχο και το προεδρείο να προγραμματίζουν συναντήσεις και συνεργασίες με άλλους φορείς της περιοχής.

    - Advertisement -spot_img

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

    Τελευταία άρθρα